Nektek volt már olyan, hogy az álmotokban tudtátok igazából, hogy álmodtok, és irányítottátok azt? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Nekem egyszer volt,és beszélgettem egyik haverral,már nem tudom mit,és megpróbáltam szétverni:D Persze csak hülyeségből,hogy na mi fog történni.Elkezdtem pofozni,kettő pofon után eltűnt és felébredtem :D2012. jan. 11. 08:04
11/17 anonim válasza:
01-11 14:07
Mikor összerándulsz mert álmodban elesel és erre felébredsz az attól van mert az agyadba a vér nem kap elég oxigént és ilyen formában küld a szervezet egy utolsó jelet.
Ha erre nem ébredsz fel akkor jön a halálállapot.....
Ez sok emberrel szokott lenni (velem is) tök ilyesztő:/
12/17 anonim válasza:
21:50 =-O Erről nem is tudtam. Nekem ez akkor szokot történni mikor megvagyok fázva.
13/17 anonim válasza:
nekem akkor amikor nagyon fáradtan fekszek le aludni(úgy hogy pl előző éjszaka 2-3 órát aludtam)
14/17 anonim válasza:
Azt hittem hogy ez normális dolog hogy ilyet álmodok :s ez nagyon durva
15/17 anonim válasza:
ő ez normális is mert sok emberrel van ien.
Nem tudom pontosan hogy van de ezt vetíti ki ienkor az agyad hogy pl elesel..De tényleg durva:/
16/17 anonim válasza:
Pl most is meg vagyok fázva és 2 nappal ez elött is hasonló volt az álmom csak akkor valami olyan álmmom volt hogy egy reüpülő gépen vagyok a gép egy szer csak balra fordul és lezuhan én meg felébredek és összerándulok :s köszi hogy megosztottad ezt az infót velem
17/17 anonim válasza:
nincs mit nekem is egy haverom mondta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!