Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nektek volt már olyan, hogy...

Nektek volt már olyan, hogy az álmotokban tudtátok igazából, hogy álmodtok, és irányítottátok azt? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Nekem egyszer volt,és beszélgettem egyik haverral,már nem tudom mit,és megpróbáltam szétverni:D Persze csak hülyeségből,hogy na mi fog történni.Elkezdtem pofozni,kettő pofon után eltűnt és felébredtem :D
2012. jan. 11. 08:04
1 2
 11/17 anonim válasza:

01-11 14:07

Mikor összerándulsz mert álmodban elesel és erre felébredsz az attól van mert az agyadba a vér nem kap elég oxigént és ilyen formában küld a szervezet egy utolsó jelet.

Ha erre nem ébredsz fel akkor jön a halálállapot.....

Ez sok emberrel szokott lenni (velem is) tök ilyesztő:/

2012. jan. 25. 21:50
 12/17 anonim ***** válasza:
21:50 =-O Erről nem is tudtam. Nekem ez akkor szokot történni mikor megvagyok fázva.
2012. jan. 26. 06:09
 13/17 anonim válasza:
nekem akkor amikor nagyon fáradtan fekszek le aludni(úgy hogy pl előző éjszaka 2-3 órát aludtam)
2012. jan. 26. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Azt hittem hogy ez normális dolog hogy ilyet álmodok :s ez nagyon durva
2012. jan. 27. 06:12
 15/17 anonim válasza:

ő ez normális is mert sok emberrel van ien.

Nem tudom pontosan hogy van de ezt vetíti ki ienkor az agyad hogy pl elesel..De tényleg durva:/

2012. jan. 29. 11:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Pl most is meg vagyok fázva és 2 nappal ez elött is hasonló volt az álmom csak akkor valami olyan álmmom volt hogy egy reüpülő gépen vagyok a gép egy szer csak balra fordul és lezuhan én meg felébredek és összerándulok :s köszi hogy megosztottad ezt az infót velem
2012. jan. 29. 11:38
 17/17 anonim válasza:
nincs mit nekem is egy haverom mondta:)
2012. jan. 29. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!