Álom amiben átváltoztam a lánnyá aki tetszik? Mit jelenthet ez?
Ez a furcsa álom kétszer is megtörtént.Na,az van,hogy van egy lány,aki nekem nagyon tetszik,de van pasija.És valamelyik nap azt álmodtam,h reggel felkelek,tök normálisan,megyek a fürdőbe,és a tükörben látom,hogy átváltoztam azzá a lánnyá.Az álom egy egész nap eseményeit dolgozta fel,nagyon élethűen.Mennem kellett iskolába,azzal a fiúval kellett beszélgetnem aki a valóságban is pasija a lánynak,meg azokkal beszéltem álmomban,akik a valóságban is a csaj barátai.Egyszóval nagyon élethű volt.Az volt az álom vége,hogy hazamentem,és lefeküdtem aludni.
A második alkalommal már kicsit durvább volt.Szintén ez a csaj voltam álmomban,de már ilyen 20 éves lehettem körülbelül.Egy ilyen kis kertesházban laktam,és akkor bekopogott a csajnak a pasija(ő is ilyen huszonéves volt az álmomban).Eleinte csak beszélgettünk,kávéztunk,aztán elkezdett elfajulni a dolog,levetkőztetett,rálökött az ágyra és álmomban szexelnem kellett vele.Aztán az volt a vége,hogy még beszélgettünk,TV-t néztünk egy kicsit(mindezt meztelenül!én is ő is meztelenek voltunk),aztán felöltöztünk és végül ő elment. Eléggé durva álom volt,nagyon örültem,mikor felkeltem,és kiderült,hogy az egész egy álom volt.
Álomfejtők,szakértők véleménye érdekel,olyan hozzászólókat,akik nem értenek ehhez,kíméljenek!Köszönöm előre is!
Az álmoknak sokszor nagyon érdekes jelentése van. Gyakran el kell vonatkoztatnod attól, amit az álomban hallasz, vagy látsz.
Mit éreztél, amikor úgymond a lány testében voltál?
Meglepett a dolog, de elfogadtad? Vagy úgymond csak mint néző nézted végig az eseményeket a lány szemszögéből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!