Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álom amiben átváltoztam a...

Álom amiben átváltoztam a lánnyá aki tetszik? Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Ez a furcsa álom kétszer is megtörtént.Na,az van,hogy van egy lány,aki nekem nagyon tetszik,de van pasija.És valamelyik nap azt álmodtam,h reggel felkelek,tök normálisan,megyek a fürdőbe,és a tükörben látom,hogy átváltoztam azzá a lánnyá.Az álom egy egész nap eseményeit dolgozta fel,nagyon élethűen.Mennem kellett iskolába,azzal a fiúval kellett beszélgetnem aki a valóságban is pasija a lánynak,meg azokkal beszéltem álmomban,akik a valóságban is a csaj barátai.Egyszóval nagyon élethű volt.Az volt az álom vége,hogy hazamentem,és lefeküdtem aludni.

A második alkalommal már kicsit durvább volt.Szintén ez a csaj voltam álmomban,de már ilyen 20 éves lehettem körülbelül.Egy ilyen kis kertesházban laktam,és akkor bekopogott a csajnak a pasija(ő is ilyen huszonéves volt az álmomban).Eleinte csak beszélgettünk,kávéztunk,aztán elkezdett elfajulni a dolog,levetkőztetett,rálökött az ágyra és álmomban szexelnem kellett vele.Aztán az volt a vége,hogy még beszélgettünk,TV-t néztünk egy kicsit(mindezt meztelenül!én is ő is meztelenek voltunk),aztán felöltöztünk és végül ő elment. Eléggé durva álom volt,nagyon örültem,mikor felkeltem,és kiderült,hogy az egész egy álom volt.

Álomfejtők,szakértők véleménye érdekel,olyan hozzászólókat,akik nem értenek ehhez,kíméljenek!Köszönöm előre is!

2012. jan. 6. 22:50
 1/1 anonim válasza:

Az álmoknak sokszor nagyon érdekes jelentése van. Gyakran el kell vonatkoztatnod attól, amit az álomban hallasz, vagy látsz.

Mit éreztél, amikor úgymond a lány testében voltál?

Meglepett a dolog, de elfogadtad? Vagy úgymond csak mint néző nézted végig az eseményeket a lány szemszögéből?

2012. jan. 8. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!