Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban csókolóztam?

Álmomban csókolóztam?

Figyelt kérdés

Olyan jó álmom volt, hogy majdnem sírva fakadtam, amikor fölébredtem az áyamban, látva, hogy ez csak egy álom volt..

Egy fiú tetszik az osztályból, de nem vagyok belé szerelmes, nem is akarok az lenni, utoljára két éve voltam.. Eddig az álomig el is felejtettem milyen jó érzés az a szerelem. Olyan nagy részletességgel álmodtam, ahogy beszélgettünk egy kicsit, aztán odahajol, és hosszan csókolózunk. Még a nyálát is éreztem.. (és nem volt cigiszagú..) szóval óriási nagy hatása volt..

Mit jelentett önmagán túl ez az álom?

2012. jan. 2. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogy álomban nem érezni a cigit.
2012. jan. 2. 11:05
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi. de lehetne érezni a cigit is, ha a nyálat érezzük..:DDD de nem ez a lényeg.
2012. jan. 2. 11:32
 3/10 anonim ***** válasza:
semmit, gyakran álmodunk múltbeli eseményekről, plusz még a fantáziánk is hozzáadhat valamit
2012. jan. 2. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, álmodban csókolóztál.
2012. jan. 2. 12:24
 5/10 A kérdező kommentje:
de ez nem a múlt..
2012. jan. 2. 14:36
 6/10 Ildikóó16 válasza:
Szerintem ez vágyakozást jelent. Amit talán magadnak sem vallasz be. A tudatalattid meg szépen felhozta ezt neked és szépen megálmodtad :)
2012. jan. 2. 14:39
 7/10 Ildikóó16 válasza:
bocsi, egy kicsit sok a szóismétlés
2012. jan. 2. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, csókoloztál, és erre magadtól is rájöhettél volna.
2012. jan. 2. 16:42
 9/10 anonim válasza:
Én is álmodtam már ilyet :D olyan kiráály volt,szinte éreztem is ;)
2012. jan. 2. 17:10
 10/10 A kérdező kommentje:
ugye, én telljes mértékben éreztem, és biztos voltam benne, hogy valódi.. most egész nap hatással van rám..
2012. jan. 2. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!