Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért csókolóztam álmomban...

Miért csókolóztam álmomban lánnyal? Lány vagyok.

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 00:10
 1/8 anonim válasza:
lol, már amugy énis... Úgy tudom ha létező személy volt akkor valami miatt lelkiismeret furdalásod van felé.
2010. okt. 24. 00:17
 2/8 A kérdező kommentje:
nem emlékszem az arcára... az a furcsa hogy 2-3-4 éves lehetett csak..
2010. okt. 24. 00:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor nekem most az anyámmal szemben lelkiismeret furdalásom van?Lehet....
2010. okt. 24. 07:23
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
2-3-4 éves lehetett csak? Tyűamindenit, ezt most meg kell emésztenem... Leszbikus is, pedofil is..., reklámozza is. Mi jöhet még?! :D
2010. okt. 24. 08:48
 5/8 A kérdező kommentje:

jajj utolsó :D

amúgy se pedo nem vagyok,se lezbi,ezért lepődtem meg :D

2010. okt. 24. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem emlékszel az arcra,mert nem is "láttad" az arcát,nem tudod kötni senkihez,tehát nem lehet olyan személy akit ismersz,és ezért nem is a személyen van a hangsúly,hanem a csókon.A kislány a csók természetét jelképezi,mármint annak a képi megjelenését.Ebből a szempontból nincs jelentősége az álomnak,hiszen a csók olyan,amilyen a valóságban, teljesen mindegy hogy a tudatalattid milyen képzethez társítja álmodban,az igazi csók számít mert az a valóságos élmény.

Csókolózz többet.Gondolom nem volt kellemetlen álom,csak felébredve furcsa.Szinte kizárt,hogy visszatérő álom legyen.

2010. okt. 24. 20:20
 7/8 anonim válasza:
leszbikus se vagy meg pedofil se vagy csak meleg
2010. okt. 27. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem kell megiedni mikor azt almodod hogy egy azonos nemu embberrel csokolozol, mert ez nem azt jelenti hogy vonzodsz az azonos nemu emberekhez. Az alom, kepek, gondolatok, hangok es erzesek osszessege, mely az agyon fut at alvas kozben. Az almok azert szuletnek mert pihenes kozben az agy egy bizonyos utemben mukodik, alltalaban eloidezi az emlekeket, de neha vannak olyan folyamatok amikor olyant almodunk ami meg nem tortent meg, vagy ami sosem tortenhet meg , ilyenkor az tortenik hogy az agyunk mukodese egy kicsit elter a szokasostol, uj vagyakra es uj erzelmekre alapozott almokat tar elenk, ezt a csillagok allasa, a Hold, az idojaras is befolyasolhatja.

Ha egy olyan szemelyrol almodunk akivel a kozel jovoben egy kapcsolatot szeretnenk alakitani, es szepet almodunk rola, ilyenkor a vagyaink miatt tortenik. S Reggel ebredeskor az kivanjuk, barcsak valora valna, de sajnos a valosag nem ilyen fenyes, es keves az eselye hogy valora valjon egy alom. De azert neha elofordul. Ha bar az ilyen almoknak is ertelmuk van, amit te allmodtal, ez azt jelenti hogy megismered ezt a szemelyt, vagy ha ismered, akkor egy valamilyen fele titkat fogja eledtarni. De meg mas jelentesei is lehetnek egy alomnak, csak feltetelezett jelentese van, tokeletes megfejtest nem kaphatunk mert azt hogy mit jelent, azt csak az agyunk tudja, meg az erzelmeink.

2010. okt. 27. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!