Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vajon mit jelenthet? Lent...

Vajon mit jelenthet? Lent részletezem

Figyelt kérdés
A barátomról 1 hete és 1 napja nem tudok semmit,és utoljára tegnap elött álmodtam vele,hogy felhívott és kérdezte,hogy merre vagyok.Én éppen egy olyan helyen voltam,hogy nem tudtam neki megmondani,ígyhát valahogy már megszakadt a vonal,vagy letette és avval a gondolattal voltam álmomban,hogy szakitott velem. Tegnap reggel álmodtam vele,hogy láttam az arcát az utcámba,és oda is mentem hozzá,beszélgettünk is,és akart menni elörefele én pedig kiabáltam neki,hogy várjon,és nagyon megvolt öszülve a haja,és mentünk még együtt valamerre de a helyet nem tudom elmesélni,tudom hogy volt nála egy zacskó.Amikor megébredtem,mivel csörgött a wekker,mentem melóba,amikor végeztem a melóval,hazamentem aludni még egyet,és újra vele álmodtam...Ez azt jelenti ,hogy fogok vele találkozni? Mivel napok óta nem láttam,és a céges telefonját is az emberei veszik fel,és tudom,hogy elutazhatott Norvégiába,a testvéréhez,csak nem szólt nekem,mert kb.2 kérdezte,hogy elmehet Norvégiába,én azt mondtam neki,ha elmer menni,akkor köztünk mindennek vége! Szólt volna akárhogyis,mégcsak el sem búcsuzott,most pedig kivagyok :( Amúgy tudom,hogy szeret,de akkor miért tette ezt velem? :((
2012. jan. 1. 19:11
 1/7 A kérdező kommentje:
nem szólt nekem,mert kb.2 *hete* kérdezte,hogy elmehet Norvégiába, (bocsánat ,hogy a hetet kihagytam)
2012. jan. 1. 19:13
 2/7 anonim válasza:
szerintem nem jelent semmit
2012. jan. 1. 19:36
 3/7 anonim válasza:
azt jelenti hogy A barátomról 1 hete és 1 napja nem tudok semmit,és utoljára tegnap elött álmodtam vele,hogy felhívott és kérdezte,hogy merre vagyok.Én éppen egy olyan helyen voltam,hogy nem tudtam neki megmondani,ígyhát valahogy már megszakadt a vonal,vagy letette és avval a gondolattal voltam álmomban,hogy szakitott velem. Tegnap reggel álmodtam vele,hogy láttam az arcát az utcámba,és oda is mentem hozzá,beszélgettünk is,és akart menni elörefele én pedig kiabáltam neki,hogy várjon,és nagyon megvolt öszülve a haja,és mentünk még együtt valamerre de a helyet nem tudom elmesélni,tudom hogy volt nála egy zacskó.Amikor megébredtem,mivel csörgött a wekker,mentem melóba,amikor végeztem a melóval,hazamentem aludni még egyet,és újra vele álmodtam...Ez azt jelenti ,hogy fogok vele találkozni? Mivel napok óta nem láttam,és a céges telefonját is az emberei veszik fel,és tudom,hogy elutazhatott Norvégiába,a testvéréhez,csak nem szólt nekem,mert kb.2 kérdezte,hogy elmehet Norvégiába,én azt mondtam neki,ha elmer menni,akkor köztünk mindennek vége! Szólt volna akárhogyis,mégcsak el sem búcsuzott,most pedig kivagyok :( Amúgy tudom,hogy szeret,de akkor miért tette ezt velem? :((
2012. jan. 1. 19:37
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi kedvesek vagytok :))))))))))))
2012. jan. 1. 19:46
 5/7 Petya741 ***** válasza:
Ne gondolj rá ilyen sokat.Ha az ember valamin sokat töri a fejét azzal fog álmodni
2012. jan. 1. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Az álmodban a vágyaid, és a nem feldolgozott érzelmeid, félelmeid vannak "kódolva".

Megzsaroltad a barátodat a szakítással (szép is az egy kapcsolatban :D), ő meg rákontrázott.

Elmegy, és egy hétig nem keres. mire lehet ebből következtetni? hogy szeret, és te vagy az élete szerelme? Hát nem igazán. Ez neked is eszedbe jutott, hogy ez a pasi nem szeret annyira, mint amennyire te szereted őt. De ez elég kemény gondolat, meg fájó, ezért az egód szépen száműzi az érzést a tudattalanba, de az néha előjön, az álmokban.

"kérdezte,hogy merre vagyok" arra vágysz, hogy érdekeljed a pasidat

Megszakadt telefonvonal: megszakadt kapcsolat, szakítás szimbóluma

Az őszülés általában az elmúlás szimbóluma, valami elmúlt a pasiddal kapcsolatban, pl, elmúlt az irántad érzett szerelme, vagy a kapcsolatotok "öregedett el".

2012. jan. 2. 01:26
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó és az utolsó elötti válaszolóknak a véleményüket!
2012. jan. 2. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!