Petya741 kérdése:
Miért van az hogy mindig egy piros ruhás kb5-6 éves kislánnyal álmodom?
Figyelt kérdés
Hó fehér a bőre és szőkés barna a haja. Mindig meg jelenik bármilyen álom is legyen. és meg ijedek tőle felébredek de még látom 1-2 másodpercig. Kezdek tényleg félni. Ja és amikor fel ijedek néha a melkasomnál érzek 1 furcsa fájdalmat2012. jan. 1. 18:27
21/24 anonim válasza:
19:22 tökéletes választ adott, ugyanezt tanácsolom én is.
22/24 anonim válasza:
Azt tudni kell hogy álmodban csak olyan dolgokat látsz amiket tapasztaltál a való életben legyen az ember, helyszín a lényeg hogy már láttad. Lehet hogy egy pillantra az utcán vagy hasonló. Az hogy újra és újra megjelenik az meg azért lehet mert sokat gondolsz rá.
23/24 Gáspár Keve Balázs válasza:
Mikor láttad/hallottad/ha felnőtt vagy mesélted legutóbb a Piroska és a farkas-t? A farkas előtt mindig felriadsz ^^...
24/24 anonim válasza:
Az utolsó barát
Egy pirosruhás kisleány:
Az Alkony fogja kezemet,
Mellettem lépked szótalan,
A mély erdõn át úgy vezet.
Megyünk, megyünk, távol-közel
Embertelen, nagy béke van,
A kislány megrezzenne, ha
Szívem dobbanna hangosan.
Mögöttem lelkem lombja hull,
Mindennap egy hûtlen levél:
Barátok - álmok - nagyhamar
Itt lesz a pusztaság s a tél.
Semerre út, semerre cél,
Aki nem vetett: nem arat, -
Istenhozzátok cimborák! -
De ez a gyermek hû marad.
Ahányszor betérek ide,
A sûrûbõl elém kilép
A pirosruhás kisleány:
Más-más keretbõl örök kép.
Lágyan megfogja kezemet
S szívemben elcsittul a kín,
Megyünk, míg sápad köntöse
S lesz bíborszínbõl rózsaszín.
A lelkem kisleánya ez,
Múlhatlanul a lelkemé,
Kézenfogva, szép csöndesen,
Egyûtt megyünk az éj elé.
Reményik Sándor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!