Miért van az hogy mindig egy piros ruhás kb5-6 éves kislánnyal álmodom?
Szerintem akkor sem kell semmi szakember, meg olyan, aki annak mondja magát.
Akkor meséld el az álmaidat a mamádnak, és kérdezd meg tőle, hogy szerinte miért álmodsz ilyeneket. Ha akarja, akkor megmondja, ha kitér a válasz elől, vagy azt mondja, nem tud semmi piros-ruhás kislányról, akkor ne faggasd. Az idő majd megoldja.
Elég idős vagyok ahhoz, hogy tudjam: az élet mindig gondoskodik arról, hogy megtudjuk, amit meg kell tudnunk!
De: mindent a maga idejében. Bízd az égiekre, majd ők elintézik.
Konkrét válaszom nincs, csak hasonló példám. Kiskoromban a nagyszüleim nem akarták, hogy a szobájukban játszunk v szétpakoljunk és mindig azt mondták nem szabad bemenni, mert ott a macska. (Soha nem volt a családnak igazi macskája.) Gyermekkoromban volt egy visszatérő álmom, amiben egy nő nagyságú fekete macska volt fehér kötényben és fityulával a fején, mint egy szobalány. Az ilyen álmok után mindig rosszul éreztem magamat. Felnőttként jöttem rá, hogy azért álmodtam ilyeneket, mert a macskával "ijesztgettek".
Talán te is láttad egy filmben félálomban azt a kislányt v tényleg családtag, de ki fog derülni előbb-utóbb.
szerintem:
1. lehet egy jelkép, amivel az agyad üzen neked. ebben az esetben ezt csak te fogod tudni megfejteni.
szinte bármi(!) lehet a pedofil-dologtól egészen addig, hogy alacsony a vörösvérsejtjeid száma (piros ruha)
2. (ezért egy csomóan le fogtok nyakazni, de mivel ez az ezotéria téma....:))
az a kislány a teljes Te vagy, a teljes tudatod, az ún. "felsőbb én"*.
és azért félsz tőle, mert mindent(!) tud rólad. de mivel Ő Te vagy, ne félj tőle.
volt hasonló tapasztalatom. Mikor először kipróbáltam egy bizonyos meditációt, sikerült jó mélyen elaludnom, és felbukkant az álmomban egy kisgyerek (egy baba-arcú, nagyon helyes kisfiú ). nem mondott vagy csinált semmit csak mosolygott, de tudtam, hogy mindent tud rólam, és bármit teszek vagy tervezek azt ő előre tudni fogja. és ez a tény baromi félelmetes...
mikor felébredtem leírtam az álmot (a hatásosabb álmokat le szoktam írni): a kisfiú kinézeténél azt írtam, hogy olyan arca volt, mint a tebabának (te-baba. a nővérem így hívta az egyik legkorábbi játékát). te baba. Te baba. ... itt biztos voltam benne, hogy az a gyerek az én voltam :)
de még visszagondolva is félelmetes...
a szívednél azért érezhetsz nyomást, mert a szívcsakrán érkeztél vissza / vagy mert szívbeteg vagy és pont akkor fájt (:P)
(* egy nagyon érdekes könyvben olvastam: Leadbeater: Az álmokról. és nem vagyok kuruzsló ezotériás banyusz, csak minden lehetséges válasz érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!