Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy egy lény (polipkarú) megtámadta a lakótelepet és mindenki csak úgy hívja hogy DJ (?)mármint hosszabb nevén Messze, messze... ez biztosan onnan jön hogy most tanultuk meg Babits Mihály - messze messze című versét

aztán attól féltünk hogy a mi tömbházunkat is megtámadja éjszaka ezért a családdal este összepakoltunk és elautoztunk éjszakára, de furcsamód a macskát akit mindenki szeret otthon hagytuk.

Kint már sötétben megálltunk egy park mellet és kiszáltunk a kocsiból. volt ott egy másik család is. volt velük egy kutya aki nekünk ugrott egyből és a másik családnak esze ágában sem volt megállítani.

itt felébredtem, aztán visszaaludtam.

a történet hasonló volt csak a parkban nem volt semmiféle család vérszomjas kutyával, csak én voltam ott az egyik osztálytársammal és a "beépített szépség" című film második részéből a csaj testőre, Sam Fuller.

valami után kutattunk, de arra már nem emlékszem hogy mi volt az. aztán az osztálytársam hirtelen elköszönt és elindult a másik irányba. A testőr átment az út túloldalára és így gyakorlatilag egymás mellett mentünk ugyanarra. aztán annyira sötét lett hogy nem láttam semmit, de naggyából kitudtam venni, hogy egy lépcspház bejáratánál állok. megprobáltam elolvasni, hogy milyen utca de túl sötét volt. inkább elindultam a lépcső felé de szintén a sötét miatt nem láttam ezért nekimentem egy kukának. probáltam kikerülni de csak bénáztam, amikor valaki éles fénnyel a szemebe világított.amikor ujra láttam megszoktam a fényt, akkor láttam hogy a testőr az. leültünk egy padra és dumáltunk amikor apám hangját hallottam. lelapultam nehogy meglásson valaki. ujra meghallottam a hangját ezért elnéztem oldalra és láttam hogy apám sétál felém az Újhegyi Sétányon.

ennyi.

2011. dec. 23. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs semmi jelentősége.

Csak összeadódtak a dolgok a jelenben és megjelentek az álmodban. Nem kell megijedni. Így értem:

Pl.: Félelmet keltő Film + Vers = rossz álom.

De a családot a vérszomjas kutyával nem értem.

2011. dec. 23. 11:39
 2/2 A kérdező kommentje:

hát az hogy a Beépített szépség ijesztő film az enyhe túlzás.

a családot én se értem... a többiről hasonló véleményem van de azért szeretném érteni

2011. dec. 23. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!