Álmomban denevér voltam. Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 10:10
11/13 anonim válasza:
annak idején Csuang ce álmodott hasonlót csak o lepke volt álmában az alma annyira élethű volt hogy nem tudta eldönteni mi is o igazából lepke vagy ember.Almaink szimbólumok a denevér jelentése: Egy egészen átlagos eseményt rendkívülinek tartasz. Túlzott jelentőséget tulajdonítasz egy megjegyzésnek vagy akár egy bóknak.
12/13 anonim válasza:
szakszövegből néztem ki: "1756-os könyv szerint: denevér mindig titkos nemi vágyat jegyez" illetve "denevér advent idején: gyónni mégy" valamint hiúságoz is jelent. Krúdy álmos könyvéből nézem, csak az aktualitásokat írtam ki. :D
13/13 anonim válasza:
Szerintem nm sokat jelent ...en dinoo voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!