Mit jelenthet ez az álom?
Azt álmodtam, hogy egy városban, /ahova többnyire hétfőnként megyek busszal/ találkoztam egy játékbolt kirakata előtt két gyerekkel. A kisfiú kb 6, a kislány 8-9. Nagyon hideg volt, én kabátban voltam és csizmában, de ők vékony pulóverben és mezítláb. Valahogy szóba elegyedtem a lánnyal, elmondta, hogy mennyire szeretnének karácsonyra valami szép játékot, de még ennivalóra sincs pénzük.
Volt nálam a táskámban pár cukor és péksüti /asszem kifli, már nem emlékszem/ és mondtam a lánynak, hogy nekem nincs rá szükségem.
Megköszönték, aztán én továbbmentem az úton.
Ez így mit jelenthet?
Értelmes válaszolók...
Amúgy, szerintem valahol azért mélységesen sajnálod őket, és az így járt gyerekeket, (még ha ez a valóéletben ritkán jelenne is meg) és az álmodban bontakozott ki ilyen formában. Vagy lehet, hogy valaki iránt érzel sajnálatot, de az agyad túlexponálta alvás közben a dolgot és mindenfélét hozzátett. Ez is megeshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!