Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehet valami kapcsolat ezek...

Lehet valami kapcsolat ezek között?

Figyelt kérdés
Már legalább 1 éve votl részem szellemidézésben.Persze nem történt semmi..viszont néhány hónapja a nemvárt fura jelenések előbukkantak... És ahogy a dolgok kicsit keményedtek, elkezdtem furákat álmodni... A legtöbben ugyanaz szerepelt:-átkozás,rituálék,és elég bizarr dolgok ... viszont 2 hétre el kellett mennem ittholról, nagynénémhez kerültem,aki rendszeresen jár angyaltanfolyamokra.A 2 hét alatt nem történt semmi,se álmomban se sehogy. Viszont 2 napja ahogy hazajöttem már a legelső éjszakán ezek az álmok visszatértek... Lehetséges hogy az álmom az itt történő dolgokra akar figyelmeztetni, vagy "csak" álmok,amikre nem kéne figyelni?
2011. nov. 27. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Most azért jöttél ide, hogy megerősítsen ebben pár szektás, lehurroghass pár szkeptikus és aki pedig nem hiszi el neked vagy azt mondja, hogy ez jelentéktelen semmi akkor letrollozd?

Mert az ilyen kérdések mindig arra mennek ki, hogy megerősítsen a magában az ember még egy számára is nehezen hihető gondolatot!

2011. nov. 27. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocs, szemét válasz volt (Én vok a #1)

1 év után nem hinném, hogy pont megjelenne vmi tudomány által (még) meg nem magyarázott dolog. Gondolj bele, ha szellem vagy hasonló lennél, mért várnál egy évet? Kérdezd meg a szeánsz többi résztvevőjét velük mi van!

2011. nov. 27. 16:11
 3/3 Napkiraly ***** válasza:
Erőt kellett gyűjtenie. Nem előírásszerű volt a szellemidézés, a lény ott maradt nálad. Nem hiszem hogy könnyen találnál olyat, aki képes megszabadítani tőle, a legtöbbje csaló. Feltételezem otthon idézted, mert nem hozzád, hanem a helyhez kötődik. Minél több dolgot fog tenni, hogy energiát gyűjtsön, minél több energiát gyűjt, annál többre lesz képes, és nem csak rád lesz hatással. Figyelmeztesd a családod is, rájuk is veszélyes.
2011. nov. 28. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!