Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valóban halált jelent ha...

Valóban halált jelent ha foggal álmodom? Mennyire hisztek benne?

Figyelt kérdés
Kb 5x álmodtam azt, hogy mozog a fenti rágó fogam,nagyon kellemetlen volt, kiszedtem a számból és 2 jött ki, igy össze volt nőve.Meg 2x akkora volt mint egy normális fog, véres volt. Mindig úgy megijedek amikor felkelek.Álmodtatok már hasonlót?Tapasztalatok?
2011. nov. 24. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem én is már álmodtam azzal(nem halt meg senki), de vannak furcsa egybeesések is ilyen esetekben. Az álom az agyad feldolgozófolyamatának mellékhatása. Bármi kiválthatja, hogy foggal álmodsz!
2011. nov. 24. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is sokszor álmodtam foggal,nekem kieset mind. Mikor felriadtam ott tapogatom,hogy megvannak-e.Olyan valóságos az egész. De szerencsére nem halt meg senki a családomba,se baráti körömben és még én is élek,sőt,még fogaim is vannak :)
2011. nov. 24. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ilyen álomfejtés (netről, könyvekből lenézni, hogy mi mit jelent) úgy hülyeség, ahogy van - feltéve, hogy a tudatalattid nem tudja betéve az álmoskönyvet, ami valljuk be nem valószínű. Az álmokat az agyad generálja, a bennük megjelenő dolgok minden embernél mást jelentenek, amit sok esetben csak ők értenek.
2011. nov. 25. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
A jelentése az álomszimbólikában nem feltétlen halál.A fogak elvesztése lehet egy életszakasz elmúlása,vagy egy dolog megszünése személyre szabottan.Az álmokat az agy nem generálja.Az agy mint kapcsolatfelvevő szerv a világmindenség kollektív tudatával veszi fel az érintkezést.Persze személyre szabottan ki milyen szinten érett,milyenek a gondolatai ébrenléti állapotban.Ebből a kollektív tudatból kapunk így infot gondolatainkban előforduló bármilyen jellegű dolog megoldásához.Az agynak a kapacitása ehhez a folyamathoz rettentően kevés lenne.Odaát is van "élet"A kettőt ötvözve gondolkodhatunk igazán helyesen.
2011. nov. 25. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!