Valóban halált jelent ha foggal álmodom? Mennyire hisztek benne?
Figyelt kérdés
Kb 5x álmodtam azt, hogy mozog a fenti rágó fogam,nagyon kellemetlen volt, kiszedtem a számból és 2 jött ki, igy össze volt nőve.Meg 2x akkora volt mint egy normális fog, véres volt. Mindig úgy megijedek amikor felkelek.Álmodtatok már hasonlót?Tapasztalatok?2011. nov. 24. 17:14
1/4 anonim válasza:
Nem én is már álmodtam azzal(nem halt meg senki), de vannak furcsa egybeesések is ilyen esetekben. Az álom az agyad feldolgozófolyamatának mellékhatása. Bármi kiválthatja, hogy foggal álmodsz!
2/4 anonim válasza:
Én is sokszor álmodtam foggal,nekem kieset mind. Mikor felriadtam ott tapogatom,hogy megvannak-e.Olyan valóságos az egész. De szerencsére nem halt meg senki a családomba,se baráti körömben és még én is élek,sőt,még fogaim is vannak :)
3/4 anonim válasza:
Az ilyen álomfejtés (netről, könyvekből lenézni, hogy mi mit jelent) úgy hülyeség, ahogy van - feltéve, hogy a tudatalattid nem tudja betéve az álmoskönyvet, ami valljuk be nem valószínű. Az álmokat az agyad generálja, a bennük megjelenő dolgok minden embernél mást jelentenek, amit sok esetben csak ők értenek.
4/4 anonim válasza:
A jelentése az álomszimbólikában nem feltétlen halál.A fogak elvesztése lehet egy életszakasz elmúlása,vagy egy dolog megszünése személyre szabottan.Az álmokat az agy nem generálja.Az agy mint kapcsolatfelvevő szerv a világmindenség kollektív tudatával veszi fel az érintkezést.Persze személyre szabottan ki milyen szinten érett,milyenek a gondolatai ébrenléti állapotban.Ebből a kollektív tudatból kapunk így infot gondolatainkban előforduló bármilyen jellegű dolog megoldásához.Az agynak a kapacitása ehhez a folyamathoz rettentően kevés lenne.Odaát is van "élet"A kettőt ötvözve gondolkodhatunk igazán helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!