Mit jelenthetnek, fokozatosan nőnek?
Az utóbbi 4-5 napban több álmom is volt.
A legrégebbiben, ha a 4-5 nappal ezelőttit vesszük, egy doboz kis apró gyöngyöt borítottam ki a padlóra (vörös színűek) és azokat kezdtem összeszedegetni.
A 3 nappal ezelőttiben paradicsomok és kis piros golyók voltak (kb 5 cm átmérőjűek, és a paradicsomok is mintha kislabdák lettek volna)
2 nappal ezelőtt meg azt álmodtam, hogy focizok. Tehát itt a focilabda jelent meg.
Tegnap/ma meg egy lifttel kilőttem magam az űrbe, és a Földet láttam. Látjátok a fokozást?
gyöngyök -> kisgömbszerű testek (5cm átmérő) -> focilabda -> Földgömb
Valaki meg tudná fejteni ezek mit jelenthetnek?
A mai álmom az volt, hogy egy labirintusban bóklásztam, ahol két utat választhattam: vagy anyuval megyek valahová szórakozni, vagy apuval és tesómmal a vidámparkba.
Először anyut mondtam, aztán meggondoltam magam, és végülis apuékkal mentem vidámparkba, ahol egy liftbe beszálltunk és irányíthatatlan lett a lift. Elkezdtünk zuhanni, hiába nyomogattam a gombot, nem működött/megzavarodhatott valami, és végülis "kilőttük" magunkat az űrbe. És láttam magát a Földet is.
Ez mit jelenthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!