Miért álmodtam ezt? Mit jelenthet?
Rettenetesen valósnak tűnt, sőt amikor felébredtem zokogtam és még akkor is azt hittem, hogy megtörtént a dolog.
Azt álmodtam, hogy az esküvőnk után apu elvitte a páromat a tóhoz, ahol valaki megütötte a páromat és ő meghalt. Apu meg hazajött és közölte hogy a holttestét ott hagyta. Én meg zokogva, üvöltve verekedtem át magam a rokonságon, hogy feltudjak öltözni és megkereshessem a páromat, nem akartam elhinni hogy meghalt, de körülöttem mindenki sajnálkozva erősített meg benne.
Tudom, hogy az álomba a halál nem halált jelent, de akkor mit? Szörnyű volt és most is nagyon rossz érzésem van tőle.
Normális válaszokat várnék. Köszönöm szépen előre is.
Ez egyszerűen annyit jelent, hogy nagyon szereted a párodat, s nem tudnál nélküle élni!
Egyébként megtörtént már az esküvő a valóságban?
25/N
Köszönöm! Hál'isten az valós esküvőnk nem végződött halál esettel.
Amúgy apu meg a párom jól megvannak, bár mostanába két tűz között vagyok kicsit, házat újítunk és sok a nézeteltérés és a véleménykülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!