Mit jelenthet az álmom? /lent/
Az éjjel nagyon furcsa és rossz álmom volt.
Azt álmodtam, hogy a barátnőimmel ünnepeltük a szilvesztert 2012-t. De még éjfél előtt volt és mentünk a faluban. Eljutottunk a temetőhöz, ahol egy boszorkány szelleme egy hatalmas sírt ásott és a mi dolgainkat dobálta bele, mert ezzel minket akart beledobni és élve elásni. De elkezdtem felé futni és gyorsan átváltozott egy fehér macskává és elszaladt. Ez után összeszedtük a dolgainkat, de nekem elindult egy videó a telefonomon amit már az anyukámnak mutattunk. Ebben az volt, hogy egy bárban ültünk mi csajok 4en és belém egy fekete "köd" belém szállt a számon keresztül és kiderült ez a boszorkány én voltam, mindent én csináltam. De erre se én se a barátnőim nem emlékeztünk miután "magunkhoz tértünk".
Hát, nekem ezek jutottak eszembe.
Nem vagy nagyon "jókislány", aki mindig meg akar felelni az elvárásoknak, mindig tekintettel van másokra, mindig jó másokhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!