Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés

Többször(min x3) álmodtam azt, hogy valaki meglő. A helyszín x2 a házam előtt, x1 a piacnál.

A történet a lövés után folytatódik. Odaugrok a merénylőhöz és kezeimmel megragadom a nyakát, és addig szorítom, míg meghal. Ez után összeesek.

x1 túl éltem

x1 felébredtem

x1 meghaltam de utána feléledtem és magam előtt láttam a családomat. Persze nem a mostanit, mert volt köztük néhány, akit még nem láttam.

2011. szept. 24. 02:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha renszeresen ugyan azt álmodod lehet,hogy valami elözö életedböl megtörtént esemény.Anyibol gondolom mert nem ismered az Àlombéli családod.Nekem is volt rendszeresen visza térö álmom és késöbb gondolkodtam elrajta ,hogy ilyesmi lehet mert én is meghaltam ill haldokoltam egy teljesen ismeretlen helyen.
2011. szept. 24. 06:34
 2/3 Tom Benko ***** válasza:
Azt jelenti, hogy álmodtál. Ne gondolj többet bele.
2011. szept. 24. 09:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy mikor megfojtottam a merénylőt egy egész jó érzés öntött el.
2011. szept. 24. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!