Miért vagyok Naruto álmomban ( Manga karakter), és harcolok a Kyubi chakra formájában 21 évesen?
Figyelt kérdés
sztem ez nem éppen normális ebben az életkorban. :S
21 / F
2011. szept. 11. 20:21
11/12 -Alucard- válasza:
Az anime nézés nem oszt nem szorozz azon ki mennyire lesz másabb tehát ha valaki 21 évesen is animéket néz hát nézzen ne hogy már mások mondják meg hogy ki mit nézhet vagy csinálhat. Amúgy meg egyértelmű a válasz a kérdésedre hogy sokat nézed kicsit csökkents belőle és nem fogsz álmodni róla.:)))) Mert ahogy te is írtad 21 évesen nem baj az hogy ha nézed de hogy róla álmodsz is az már igen.:))))
12/12 anonim válasza:
Én nem szoktam tévét nézni meg semilyen filmeket és meséket de mivel kedvelem a kung fu és a tai chi sportot én néha Fehér Ninja vagyok álmomban és elhunyt személyek lelkeivel meg démonokkal szoktam harcolni és repűlni is szoktam. Én úgy gondolom hogy ez valós mivel néha sokáig nézem a mandala halál és újjá születés palotályának hipnotikus térképét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!