Hali, életem nőjét megláttam tavaly szeptemberben. azóta nagyon nagyon rosszúl alakulnak a dolgok, utál engem, és úgy érzem elítélt.éjell napal rá gondolok és mindenkiben mindenben öt látom és keresem . Tegnap este azt álmodtam, hogy egy számomra ismeretlen helyen egy út szélén "tudom hogy egy ház elött " megcsókoltam, majd megpusziltam az ö irányából az ö bal arcfelét, majd nem tudom, de vagy a nyakát vagy a vállát pusziltam meg s ez után megszagoltam a haját. aztán ébresztet a faterom -.-"""" :(((((
Nagoyn kíváncsi vagyok mit jelent ! légyszives, csak öszinte válaszokat írjatok ! mert nagyon fontos ez a lány a számorra ! lassan 1 éve hogy probálkozok . de eddig nem sok eredeménnyel, szinte semmivel, de szeretem ! szerelmes vagyok bele.
nagoyn fontos számomra ! és nem adom fell. 1 év még semmi.
Tavaly szeptemberben mikor megláttam, azonnal mit sem gondolva oda mentem hozzá és " szia, megszeretnélek ismerni közelebröl, van kedved ? " vissza köszönt és mondta hogy holnap válaszol. még aznap amikor haa mentem iwiw en nagynehezen megkerestem egy kép alapján, szóval az nem 100 oldal... na de nem ez a lényeg, hanem az, hogy iwiw en ráirtam ugyan igy hogy akkor mit szól hozzá, és csak anynit írt, hogy csak mint barát. én meg azt válaszoltam, hogy nekem ez igy nem megy és inkább hagyuk. na de ez hiba volt írni, mert nagyábból 3 hét se kellet mikor rádöbbentem hogy ő kell nekem. meg a barátnője mesélte nekem, hogy megilyedt vagy nem igy kellet volna szeptemberben oda menni hozzá hogy " szeretném közelebbröl " megismerni. ezt nem kellet volna :/ és ezért utál engem vagy foggalmam nincs, esélyt nema dd annak hogy csak barátok legyünk. ezen a héten, pénteken a "legjobb"barátnőjét felköszönötöttem sületésnapja alkalmából. és suliba felkerestem , felköszönöttem és ő is ott volt. meg tudot volna ölni azokal a csodás szemeivel .... mondhatni őt köszönötöttem fel és nem a barátnőjét mert végig öt néztem... :/ na erről lenne szó :/ én most azt tervezem, hogy születésnapom alkallmából oda megyek hozzá, és ajándéként vagy a jóég tudja mire fel kérek tőle 1 legfeljebb 2 óra beszélgetést. elmondani neki mit is érzek, mit szeretnék :/.
2011. szept. 10. 23:41
13/14 anonim válasza:
az alapján amit leírtál biztos h nem utál, és jó ötlet h megbeszéld vele :D minden ott kezdődik, sok sikert, de ne rohand le csak finoman először
2011. szept. 11. 23:00
14/14 valasz88 válasza:
Az álmok az agyad tudatalatti szintjeinek kivetülései. Ha olyasmit akarsz hallani, hogy "ez a jövőre vonatkozó jóslat, és majd összejöttök", akkor azt felejtsd el... Az agyad akar valamit, és az kivetül álmodban, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!