Mit jelent, ha Velük álmodtam?
szerelmes voltam egy fiúba, legyen itt a neve mondjuk Máté (igazából nem az) mostmár nem igazán érzek semmit sem, bár még mindíg egy helyes gyereknek tartom. biztos nem voltam neki szimpi, mert facebookon is minden barátnőm visszajelölte, csak engem nem. neki van egy barátja, ő is szimpi volt nekem, már nem annyira figyelek rá, vagyis megpróbálok. legyen itt ákos. szóval azt álmodtam, hogy ketten mentek fel az iskolám lépcsőin, mögöttük egy csomó ember, akik mind vidámak voltak. észrevettem, hogy a két fiú az, és előre tolakodva utánuk futottam. mátét hagytam elmenni, de ákos megállítottam, látszott, hogy meglepődött. kérdeztem, hogy mi bajod van velem, miért nem jelölsz te se vissza, mi bajod van velem?! erre meg csak némán állt, és hol úgy tűnt, hogy bűn tudata van, hol úgy, hogy halványan, gúnyosan mosolyog. énmeg összetörten és sírva elfutottam onnan, ekkor felébredtem.
nemértem, mit jelenthet ez? nagyon érdekes volt, eskü éreztem az álmomban lévő érzelmeket...
Nem jelent sokat, sokat gondolsz Rá és azért álmodsz Róla.
Nekem is vannak ilyen álmaim egy bizonyos személyjel, de ez nagyon hosszú..
értem, köszi:)
azért várok még továbbo hozzászólásokat:)
igen, ez igaz...
köszi neked is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!