Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent női álomban egy férfi?

Mit jelent női álomban egy férfi?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy jelenlegi párom álombéli legjobb barátját öleltem (valóságban nem láttam soha ezt az embert, arcára sem emlékszem, de a párom legjobb barátja igazából más személy) és szerintem szerelmes is voltam belé, el sem akartam engedni. Ő is ölelt, de végig azt mondta, hogy ez így nem helyes a párom miatt. Aztán megjött a párom és szomorú lettem. Majd álmomban felkeltem, és mellettem volt ez az alak, akit ölelgettem, és megkérdezte mit álmodtam és mondta, hogy ő is. És egyszerre kérdeztük meg egymástól, hogy ez meg hogy lehetséges? És megint átöleltem. Mit jelenthet ez az álom?
2011. aug. 28. 10:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kedves Tom Benko!

Tudod mi jut a szavaidról az eszembe? Matematika, tehát az eredmény kiszámítható és biztos... Gondolom, hogy egy reál beállítottságú személy vagy...még az is lehet, hogy matektanár... :P :D

2011. szept. 3. 18:48
 22/22 Tom Benko ***** válasza:

33%

A matematika egy igen hasznos eszköz. Nem véletlenül kell tanulni.

2011. szept. 4. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!