Mit jelent női álomban egy férfi?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy jelenlegi párom álombéli legjobb barátját öleltem (valóságban nem láttam soha ezt az embert, arcára sem emlékszem, de a párom legjobb barátja igazából más személy) és szerintem szerelmes is voltam belé, el sem akartam engedni. Ő is ölelt, de végig azt mondta, hogy ez így nem helyes a párom miatt. Aztán megjött a párom és szomorú lettem. Majd álmomban felkeltem, és mellettem volt ez az alak, akit ölelgettem, és megkérdezte mit álmodtam és mondta, hogy ő is. És egyszerre kérdeztük meg egymástól, hogy ez meg hogy lehetséges? És megint átöleltem. Mit jelenthet ez az álom?2011. aug. 28. 10:57
21/22 anonim válasza:
Kedves Tom Benko!
Tudod mi jut a szavaidról az eszembe? Matematika, tehát az eredmény kiszámítható és biztos... Gondolom, hogy egy reál beállítottságú személy vagy...még az is lehet, hogy matektanár... :P :D
22/22 Tom Benko válasza:
33%
A matematika egy igen hasznos eszköz. Nem véletlenül kell tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!