Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent női álomban egy férfi?

Mit jelent női álomban egy férfi?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy jelenlegi párom álombéli legjobb barátját öleltem (valóságban nem láttam soha ezt az embert, arcára sem emlékszem, de a párom legjobb barátja igazából más személy) és szerintem szerelmes is voltam belé, el sem akartam engedni. Ő is ölelt, de végig azt mondta, hogy ez így nem helyes a párom miatt. Aztán megjött a párom és szomorú lettem. Majd álmomban felkeltem, és mellettem volt ez az alak, akit ölelgettem, és megkérdezte mit álmodtam és mondta, hogy ő is. És egyszerre kérdeztük meg egymástól, hogy ez meg hogy lehetséges? És megint átöleltem. Mit jelenthet ez az álom?
2011. aug. 28. 10:57
1 2 3
 11/22 Tom Benko ***** válasza:
0%
Ja, és a nevemet valahogy nem sikerül elolvasni, úgy látom. :(
2011. aug. 30. 19:35
 12/22 anonim ***** válasza:
46%

Tom Benko reagálásáról eszembe jutott az alábbi dal, melyet sok szeretettel küldök neki:

[link]

Hallgassad csak: "Álodból ébredtél, áruló soha sem lettél.."

Tudod kedves Tom Benko az álmokkal kapcsolatban 2 féle embertípus létezik. Az egyik csoport egyáltalán nem tulajdonít jelentőséget az álmoknak és a figyelmeztető jelentésüknek (így többek között Te is), ezzel ellentétben mások viszont képesek arra, hogy megfejtsék jelentésüket, ezáltal továbbfejlődjenek; vagy vannak olyanok is, akik szeretnének értelmes választ kapni az álmaikkal kapcsolatos kérdésükre ezen a fórumon. Próbáljad már meg a másik embert megtisztelni azzal, hogy a legjobb tudásod szerint válaszolsz. Figyeld csak meg, hogy egy idő után (nemcsak itt) az általad feltett kérdésre mások is ugyanúgy fognak reagálni, ahogyan most itt te is, ugyanolyan komolytalanul. Magyarán szólva nagyon könnyen visszanyalhat az eperfagyi... :)

Üdvözlettel és szeretettel, Bamina

2011. aug. 30. 20:15
 13/22 anonim ***** válasza:

Az előbb lemaradt egy "m"

Helyesen: "Álmodból ébredtél..."

2011. aug. 30. 20:17
 14/22 Tom Benko ***** válasza:
30%
A legjobb tudásom szerint szoktam válaszolni, nem próbálok mindenkivel sületlenségeket elhitetni. Egy álom "megfejtése" nem jelent továbbfejlődést. Egyáltalán, miért kellene megfejteni? Mi alapján állítja valaki azt, hogy az álmoknak van valami jelentése?
2011. aug. 31. 13:38
 15/22 anonim ***** válasza:

Kedves Tom Benko!

Saját tapasztalatom, illetve mások visszajelzései alapján.

Mivel egyfolytában ismételgeted a saját igazadat, ezért megfordítanám a kérdésedet. S Te honnan tudod olyan biztosan, hogy az álmoknak nincsen jelentése/jelentősége???

2011. aug. 31. 18:09
 16/22 Tom Benko ***** válasza:
Tudod bizonyítani, hogy van? Ha nem, akkor minek bizonyítsam, hogy nincs? Ha igen, akkor eddig miért nem tetted? Vagy bárki más? A bizonyítás kötelessége nem engem terhel...
2011. szept. 2. 00:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Tom Benko!

Véleményem szerint itt nem bíróságon vagyunk, ahol egyfajta bizonyítási eljárást folytatnak le... :P

Az álmok megfejtése, vagy megértése nem fogható meg kézzel és e fórum keretei nem elegendőek egy bővebb beszélgetésre.

Üdv.

2011. szept. 2. 18:51
 18/22 Tom Benko ***** válasza:
Nem, nem bíróságon vagyunk. Éppen ezért még lényegesebb, hogy bizonyítékot szolgáltasson valaki az állításaira. Azt meg nem is kértem, hogy kézzel fogható legyen. Elég bármilyen logikus bizonyíték.
2011. szept. 2. 20:23
 19/22 A kérdező kommentje:
Tom Benko, te úgy vagy hülye, ahogy vagy :D Próbálnak neked itt szépen fogalmazni, de én most összefoglaltam az első mondatomban :)
2011. szept. 3. 09:56
 20/22 Tom Benko ***** válasza:
Mondják ezt rám egy ezotéria-topikban... Van bizonyítékod? Ha van, elő vele, ha nincs, ne magyarázz hülyeségeket!
2011. szept. 3. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!