Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha háborúról álmodok?

Mit jelent ha háborúról álmodok?

Figyelt kérdés

Már többször is volt velem ilyen, időnként visszatérő rémálom, hogy egy háború közepén találom magam, de a családom, és a tágabb környezetem is velem van, ráadásul a lakóhelyemen játszódik az egész. Sőt, minden eddigi lakhelyem (3) valamilyen formában feltűnik az álomban. Soha nem tudom hogy miért folyik a háború, mert mindig egy légitámadás zajlik. De minden esetben az az érzésem van közben, hogy idegenek (idegen civilizáció) ellen küzdünk, illetve próbáljuk védeni magunkat. Vagy egy katakombában vagyunk a föld alatt, vagy egy részben összedőlt ház romjai közt húzzuk meg magunkat. De mindig valami repülő dologtól félek, hogy az égből jön a támadás. Ja, és mindig aggódom valamelyik szerettemért álmomban.

Borzasztó az egész, utána órákig nem tudok visszaaludni, vagy ha sikerül is, minden folytatódik tovább! Sorozatfüggő vagyok... :))

2011. aug. 18. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak ilyen almaim, azt hiszem a stressztol van.
2011. aug. 18. 23:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Én inkább az ilyen álmok után leszek stresszes, napokig tiszta idegbeteg vagyok.
2011. aug. 18. 23:45
 3/5 anonim ***** válasza:

A mindennapi megpróbáltatások + a sorozataid + ne talán tán egy kis CoD :D szerintem megválaszolja a kérdésed.

Nem kell ebbe ezoterikus cuccokat belevonni.

2011. aug. 19. 01:17
 4/5 anonim válasza:
Te jövendölöd meg a civilizáció végét, a szellemek üzennek neked az álmaidon keresztül. Azt jelenti, hogy MEG - FOGUNK - HALNI.
2011. aug. 19. 01:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha-ha-ha
2011. aug. 21. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!