Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hetente legalább 5-ször,6-szor...

Hetente legalább 5-ször,6-szor az egyik tanárommal álmodok, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 18:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
xD vajon... elmesélnéd egy konkrét álmodat?:D
2011. aug. 18. 18:52
 2/14 anonim ***** válasza:
mivel ki is írtad, ezért valószínűleg nagyon foglalkoztat a tanár. máskülönben nem is foglalkoznál az álommal
2011. aug. 18. 19:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Tanár lévén sokat találkoztál vele iskola időszakban (Gondolom iskolás vagy), ebből pedig következik az, hogy még ilyenkor is gondolsz rá -> érdekel téged és emiatt alváskor fel-feltűnik. Ez nem misztikum, csak az alvás mechanizmusa mikor elmenti a rövidtávú memóriád anyagát a hosszútávúba akkor ő is ott van hisz gondolsz rá.
2011. aug. 18. 22:32
 4/14 Mr. Hide ***** válasza:
100%
Sztem az agyad már rákészül hogy már csak 2 hét:S
2011. aug. 19. 08:45
 5/14 A kérdező kommentje:
nem erről van szó.13 éves vagyok az a tanár nagyon utál és én is utálom őt.Az álmaim jellegében általában az van mint a valóságban tanár egy hülyeségért pikkel rám és akár én csináltam valamit AKÁRNEM MINDIG ÉN VAGYOK A HIBÁS
2011. aug. 19. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Lényeg a lényeg. Gondolsz rá mert tudod, hogy nemsokára ismét a szekálása áldozata leszel :D és emiatt a nap végén alvás közben felbukkan, mert aznap is eszedbe jutott.
2011. aug. 19. 14:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor üdvözlet a magyar nagyüzemi állami monopolista oktatásban! Én annak idején rendszeresen azt álmodtam, hogy meztelenül megyek iskolába, és még most is van hogy néha visszajön. És hiába 10 éve iskola környékén nem jártam, még mindig hányingerem lesz, ha iskoláról vagy tanárról hallok.
2011. aug. 19. 16:29
 8/14 Toncsi63 ***** válasza:

1.Szüleidnek mondd el. Vagy már beszéltél erről velük? Ha valós a tanár rosszindulata, segíteni fognak.

2.Álmodd azt, hogy mikor kekeckedik, nekifutásból hasba rúgod. De csak álmodban.

2011. aug. 20. 08:41
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló persze szóltam már nekik
2011. aug. 23. 16:39
 10/14 anonim ***** válasza:

A te görcsösségedről van szó. Én nem az Álomfejtésbe, hanem a Pszichológiai rovatba tettem volna fel a kérdést.

Tanuld meg a stresszt konstruktívan kezelni. Ha ez sikerül jobban érzed magad, és lehet, hogy a szekálások is megszűnnek, csökkennek... :)

Ha tudatosul egy ilyen szekálós álom, akkor már tudod irányítani is. Álmodd, képzeld azt, hogy éretten kezeled a helyzetet, hogy kibékülsz vele, hogy megbocsájtasz neki...

Ami ennél is fontosabb: fogadd el magadat is! Hibáiddal, hülyeségeiddel együtt, mint értékes, fejlődő személyiséget.

2011. aug. 25. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!