Én miért nem szoktam álmodni?
kiskoromban rengetek hülyeséget álmdotam. tök jó volt,ébredés után átgondolni,mik is történtek.minden nap álmodtam valami tök jót:D vagy épp valami horrorfilmbe illőt
egyszer például azt ámodtam hogy a pékségünk melletti étterem kertrészén (mert ugyvan a kert kialakitva h a pékségé és az étteremé egybe) egy hatalmas húsbárddal feldaraboltak engem.:| na ez durva volt..
de mind1.. kis OFF.. szóva miért nem álmodok most vénségembre semmit? mások tökjókat álmodnak,hogy más nemzetiségüek,más nyelvet beszlnek,lány létükre aztálmodják hogy férfiak és egy nőt kurnak :D énis akarok álmodni. ezt előlehet segiteni vmivel?:D
ok majd kipróbálom fél év mulva,felvételi időszakban :D
és ha télleg igaz,hogy akkor nem emlékszem rá,mikor mélyen alszom,akkor az elég gáz. mert én ugy aszom mint akit fejbevágtak. :D
egybként képzeljétek el!! ma anyukám dumált hozzám miközbe én aludtam és hülyeségeket válaszoltam visza neki:'D megkérdezte hogy nálam van-e a telefonom énmeg aztválaszoltam hogy nemtudom melyiket válaszam,de talán a hűtőszekrény jobban tetszik :|:'DDD biztos vmi köze lehetett az álmomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!