Miért szoktam rendszeresen (havonta) ilyeneket álmodni?
Figyelt kérdés
Ami a leggyakrabban fordul elő, hogy álmomban futni akarok valami elől, de nem tudok. Csak erőlködök, és alig haladok. Olyan, mintha valami húzna hátrafelé. Kicsit olyan érzés, mintha vízben próbálnék meg futni. Bárhogy próbálok haladni, nem megy. Borzalmas:S Ez inkább rémálmokban szokott előfordulni, amikor valami üldöz és el akarok előle menekülni. A másik, hogy a föld felett kb. 1 méterrel repülök. De nem is igazán repülök, hanem olyan mintha a levegőben úsznék:D Általában úgy rugaszkodom el hogy elkezdek fölfelé "úszni" aztán kicsit leereszkedem és el kezdek "úszni" a levegőben. Nagyon furcsa álmok, mert mikor felébredek olyan érzésem van mintha megtörtént volna.2010. szept. 25. 17:11
1/7 anonim válasza:
Tisztára, mint én. Talán az a kis különbség, hogy én nem mindig úszok.. van, amikor verdesni próbálok a karjaimmal, mintha szárnyak lennének.. Te is csak kevéssel a talaj felett, kis távolságokat vagy képes így megtenni?(5-10 méter)
2/7 anonim válasza:
énis van ,hogy futok a zombik elől és hirtelen azt veszem észre ,hogy csak a lábaim mozognak és én nem :S
és olyankor szembe látom magamat ahogy jön mögöttem :S
3/7 A kérdező kommentje:
első válaszoló: énis :D de mikor nagyon belendülök talán 15-öt is:D
2010. szept. 26. 12:56
4/7 anonim válasza:
Nem akkor szoktad ezt álmodni, amikor a fizetést utalják? Mert szerintem azt jelenti: pénz áll a házhoz.
5/7 A kérdező kommentje:
hát még tanuló vagyok úgyhogy ez a lehetőség még nem aktuális:D
2010. szept. 28. 14:42
6/7 anonim válasza:
Nekem is voltak 1 ideig ilyen álmaim.
Amúgy azért erőlködsz és mozogsz lassan mert a takaró nem engedi, sztem :D
7/7 anonim válasza:
akár én >< csak nem levegőbe úszva :D én azt szoktam hogy akarok futni de nem megy olyan mintha le lennének zsibbadva a lábaim. a legtöbbször pedig az hogy futok valami elől vagy csak úgy,és elesek éd nem birok felálni mert fáj a lában amikor errugaszkodok megyek 1 métert utánna megint elesék és így tovább XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!