Álomban utalás egy előző álomra?
Az egyik álmomban valami farkas szerű lény (mondjuk farkasember) voltam, és néha lelassult, utána meg felgyorsult az idő, annyira, hogy 2 perc alatt az éjszakából nappal lett. És a faluban voltam, egy elhagyatott részen. Ez volt az egyik álom. Kicsit később a következő álomban egyik osztálytársammal motoroztunk, és megmutattam neki az a helyet, azt az elhagyatott részt, ahol az előző álmomban farkasember voltam.
Ilyen történ már valakivel?
Tök durva, az előző válaszolókhoz és hozzád hasonlóan nekem is volt már hasonló álmom. Sőt - és ez most halál komoly - egyszer felismertem, hogy álmodom (álmodban csak úgy "belecsöppensz" az eseményekbe, nem tudod hogy kerülsz oda, ez alapján ismertem fel én is) és manipulálni tudtam az álmomat (pl. lilára változtattam a szoba falának színét)...
Tiszta Inception... o.O
Ja, azt elfelejtettem, hogy miután megváltoztattam a fal színét felébredtem. :(
Olvasgattam már róla, általában ez normális az "Éber álom"-nál...
Vicces hogy most kérdezed ezt, mert pont ma álmodtam azt, hogy találkoztam egy nagyon régen látott barátnőmmel, és mielött megöleltük volna egymást boldogságunkban, mondtam neki, hogy ne örülj annyira, mert ez csak egy álom, az én álmom és igazából nem vagyunk itt. Aztán kezdett beszélni hozzám és megint rászóltam, hogy semmi értelme mert ez csak egy álom és úgysem fogunk emlékezni a beszélgetésre.... nagyon FUUUUURCSA, ilyet még nem álmodtam.
Olyat már sokszor, hogy tudom, hogy álmodom... például repülni akarok, de nem megy. Ilyenkor mondom magamnak, hiszen ez álom, álomban mindent lehet, és huss, felemelkedek mint superman.
De más még nem szerepelt így az álmomban. A hideg kiráz az ilyenektől, meg amiket írtok!
Fisz, hát dehogynem. Nem kell ismerned az álmok természetét, hogy összekapcsolj dolgokat. Viszont a kérdező amit említ valóban egy összefüggő álom, ott a "Később" szócska.
Amúgy teljesen természetes a dolog, semmi misztikus nincs benne, hogy különböző dolgok, amiket összeálmodsz a végén egy helyre lyukadnak ki. Én is gyakran álmodok farkasokkal/farkasemberekkel amúgy, ha azon lepődtél meg, szóval semmi természetfeletti nincs benne.- álmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!