Valaki elmondaná érthetően h hogy kell tudatosan álmodni? Egyik netes oldal se irja le érthetően!
Nekem a tudatos álmodás legkisebb formája kb. 10 éve jelent meg, amikor fel tudtam magam ébreszteni álmomból.
Semmit nem tanultam/olvastam azóta róla, de már megy az, hogy egyszer tudatomra ébredek álmodás közben és tudom irányítani az eseményeket.
A direktbe tudatos álmodás még nem megy.
Te is ezzel kezd el.
nekem úgy 11 évesen sikerült.
az egész úgy volt hogy csak unatkoztam napközben és aludtam egyet... normálisan csak álmodtam egyet amire emlékeztem mikor felébredtem és tovább unatkoztam és megint aludtam egyet :D akkor már kezdtem kapizsgálni a dolgot és felfogtam még magában az álomban azt amit cselekedtem. miután felébredtem természetesen nem hagyhattam ki az élményt hogy kipróbáljam sikerülni fog e hogy azt álmodjam meg amit én akartam. elalvás előtt sokáig azon gondolkoztam amit álmodni akartam majd az álmomban pontosan ugyan azt álmodtam meg. utána már sajnos nem sikerült még egyszer elaludnom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!