Ilyen rossz hatással vannak rám a játékok?!
Hali,
SZerintem ebben semmi rossz nincs, ilyen szintem rám is hatással vannak a game-k. Amikor sokat L4D2-ztem azt álmodtam sokszor hogy a haverokkal öljük a zombikat sotival :DDD Meg COD4 ről is álmodtam már sokszor :D
Azért álmodtál róla mert azzal foglalkoztál sokáig és azon pörgött az agyad, nincs ebben semmi rossz (szerintem :D)
20/f (adidas4death)
Én most olvastam a Harry Potter könyveket, 1,5 hét alatt mind a 7-et+ filmeket előtte, és csomót álmodtam velük, sőt volt, hogy arra ébredtem, hogy fekszek az ágyamban és úgy beszélek, mintha könyvből olvasnám. De szerintem ebben semmi rossz nincsen.
Régebben féltem az álmoktól, persze akkor jóval kisebb voltam. Mostanában viszont örülök nekik, bár jót álmodni szinte soha nem szoktam, mindenesetre a nem túl brutális rémálmok is jók tudnak lenni.
Ez egyfajta családi """adottság""" apámtól. Ő is folyamatosan beszél álmában, felnyög, van hogy könyörög stbstb. Persze egy kívülállónak fura lehet, pl anno barátnőm is megjegyezte. Csak az a baj benne, hogy pl beszélhetsz olyasmiket, amiknek a valósághoz semmi közük nincsen vagy épp, hogy 100%-ban fedik azt, de te mgésem akartál róla beszélni, és magadat és másokat is kellemetlen helyzetbe hozhatsz vele(pl barátnő esetében).
Meg persze emiatt páran bolondnak néznek, pedig csak egy egyszerű alvási rendellenesség. Emiatt a táborokat sem szerettem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!