Mit jelenthet Kicsi álma?
Figyelt kérdés
Gyermekem (7 éves kislány) álmában gyakran előfordul, hogy egy nagy, rikítóan fehér üres térben van. A tér közepén áll egy színes-bőrű férfi, olyan fehér ruhában, mint a tér - tulajdonképpen beleolvad a környezetbe. A férfi megnyugtatóan mosolyog rá és a karját nyújtja felé. Kicsi is nyújtja a karját, egy hajszálnyira van tőle, de sose éri el. Egyébként rendszerint úgy ébred fel, hogy a karját a levegőben tartja. Ez mit jelenthet?2011. júl. 19. 21:21
1/6 anonim válasza:
Ne beszéljünk már hülyeséget:D Valszeg látott régebben egy ilyen filmet és a tudatának megtetszett vagy vlmi.Én kiskoromban láttam ahogy egy arabot elaltatnak és sokszor álmodtam hogy én vok az arab és elakarnnak altatni... xD Szal nem kell parni :D Álmoknak naon ritkán van jelentésük.Főleg M.O-n nem gyakori a színesbőrű ha csak nem a retkes cigányokról beszélünk ;) Ne aggódj
2/6 anonim válasza:
Elég bizarr, remélhetőleg tényleg csak egy film hatása mint az első írta.
Nekem amúgy a fehér fényről és a kezét nyújtó alakról teljesen más jutott eszembe, de ne tulajdonítsunk inkább rossz jelentőséget ennek az álomnak.
3/6 A kérdező kommentje:
Kérlek írd le, hogy mi jutott az eszedbe. Köszönöm!
2011. júl. 20. 21:20
4/6 anonim válasza:
Tudod mindig mondják ha valaki a halálhoz közel van, hogy ne menjen a fény felé... És hát az hogy egy ilyen nagy fényben egy fehér ruhába öltözött alak a kezét nyújtja felé ez nem hiszem hogy olyan jót jelent. De bízzunk benne hogy tényleg csak film.
5/6 anonim válasza:
Van az a vígjáték: Minden6Ó... Jim Carrey és Jennifer Aniston a főszereplő. Na abban aki Istent játsza (Morgan Freeman) na ő ugye fekete és a filmben fehér ruhát viselt és egy nagy fehér teremben volt. Lehet ez maradt meg benne. Az is lehet, hogy nem otthon látta (vagy részletet belőle) hanem máshol. Mondjuk bevásárlás közben egy műszaki boltban, iskolában¨, barátnőnél stb.
6/6 anonim válasza:
Hiszek a szellemekben... de szerintem ez esetben az utolsó válasz adónak tudok igazat adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!