Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom azt hogy meleg...

Miért álmodom azt hogy meleg fiú vagyok?

Figyelt kérdés

Álmomban meleg fiú voltam, és egy másik fiúval ölelkeztem, és csókolóztam. Sokszor mikor felkeltem, visszaaludtam, mert folytatni akartam az álmomat, és amikor végleg felkeltem, nagyon fel voltam izgulva, és az első pár percben szomorú voltam hogy véget ért az álmom. Csak egy idő múlva jöttem rá mit is álmodtam, és akkor majdnem hánytam. miért van ez? ugye nem jelent semmi rosszat?:S nem ez az első ilyen eset...

17f

2011. júl. 17. 22:10
1 2
 11/20 anonim válasza:
89%
Néha vannak az embereknek hülye álmai.Amíg egyszer kétszer álmodsz ilyet az csak vmi befolyás miatt lehet (TV,net stb.)viszont ha már ébren is fantáziálsz meg ilyesmi,akkor lehet hogy meleg/biszex vagy.
2011. júl. 17. 23:00
 12/20 anonim válasza:
100%
Én mindig, mikor Balatonon vagyok, álmodok hülyéket. Volt már, hogy álmomban felvágtam a torkomat, megöltem a szomszédot (O.O) és meghalt a kutyám. Egyszer meg azt álmodtam, hogy egy kislánnyal csókolóztam és asszem kaptam érte tőle cukrot meg ha jól emlékszem energiaitalt. (én is lány vagyok xd) Arra is emlékszem, még álmomban, hogy ezt kétszer is megcsináltam és a második után leültem egy lépcsőre a cukrot bontogatva és közben kiabáltam, hogy "b@ssza meg, akkoris megérte!" és jót röhögtem magamon. Mikor felkeltem az volt az első reakcióm, hogy Úristen, egy leszbi pedofil vagyok Q.Q De végülis betudtam annak, hogy (tényleg) szélsőséges nasi és energiafüggő vagyok, és ha tényleg ilyeneket kéne megtennem pár dobozért, hát basszus, nem éri meg? xD
2011. júl. 17. 23:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj. Tetszett, nem? Tedd félre ezt a homofóbiát, és gondold végig újra. Olyan nincs, hogy nem akarsz meleg lenni, vagy az vagy, vagy nem.

Ha nem, akkor meg csak kíváncsi vagy, próba-cseresznye, aztán legfeljebb belátod, hogy nem jó.

2011. júl. 17. 23:53
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Az első mondatodat még leírni is undorító dolognak tartom.

De nem kell melegnek leni ahhoz hogy ilyet gondolj.

Azért álmodsz ilyeneket, mert engeded magadnak, hogy a perverz gondolataid utat mutassanak.

2011. júl. 18. 15:02
 15/20 indi18 válasza:
Nem biztos, hogy a dolog azt jelenti hogy homoszexuális beállítottságú vagy. Az előttem szólókat megkérném hogy építő jeleggű kommnetár hiányában mellőzzék az írást, köszönöm. Ez az álom azt jelentheti, hogy kíváncsi vagy a dologra, ugyanúgy mint mondjuk a kisgyermek kíváncsi a körülötte lévő világra.
2011. júl. 18. 15:16
 16/20 indi18 válasza:
Utóirat a kommentem első feléhez: Akinek nem inge ne vegye magára!
2011. júl. 18. 15:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Az álmoknak többféle fajtája van.

Lehet olyan álom, amely pusztán pillanatnyi külső érzékelések alapján születik;

lehet olyan, ami emlékek és belső érzések alapján születik;

és lehet mélyről, a tudatalattiból jövő álom.

(valamint, ezek keveredhetnek is)

Az, hogy melyik volt a három közül, csak Te tudod igazán eldönteni, továbbá azt is, hogy homoszexuális vagy-e, vagy biszexuális, vagy heteroszexuális.

Én homo vagyok, de soha nem voltak erotikus álmaim, főleg nem ilyen buzîs dolgok, még csak ezzel kapcsolatossal sem álmodtam, egyszer sem.

Ha valaki elfojt magában ilyen jellegű dolgot, az az álmokon gyönyörűen megmutatkozhat, de lehet, hogy ez csak egy ilyen „ingerálom”.

Ha meleg vagy, törődj bele, sajnos nem kívánságműsor, ha nem, akkor élj tovább boldogan. xD

2011. júl. 19. 01:02
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ne hitesd el magaddal h .......vagy!!! Ez a dolog undorító..és a való életben (szal mikor nem álmodsz) akkor is kijönne.....Xd Ez naon undi voltt....
2011. júl. 19. 16:58
 19/20 anonim ***** válasza:

16:58

Te most kinek képzeled magad, hogy elítélsz bárkit is?

2011. júl. 20. 10:31
 20/20 anonim válasza:
100%
nekem is volt ilyen,de én se vagyok meleg.velem pl:az volt hogy egy játszótéren csókolóztam justin bieber-el 2 szer is.mikor felkeltem egyszerre undorottam és nevettem,de egy ideig kábúlt voltam ezért nem nagyon emlékeztem rá hogy mit állmodtam ezért teccet is egy kicsit,de mint mondtam már rájöttem és utána már undorottam.
2011. aug. 29. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!