Miért álmodom azt hogy meleg fiú vagyok?
Álmomban meleg fiú voltam, és egy másik fiúval ölelkeztem, és csókolóztam. Sokszor mikor felkeltem, visszaaludtam, mert folytatni akartam az álmomat, és amikor végleg felkeltem, nagyon fel voltam izgulva, és az első pár percben szomorú voltam hogy véget ért az álmom. Csak egy idő múlva jöttem rá mit is álmodtam, és akkor majdnem hánytam. miért van ez? ugye nem jelent semmi rosszat?:S nem ez az első ilyen eset...
17f
nem!,túl sokat lógsz itt a gyikon itt most valahogy rengeteg bu.zis kérdések kerülnek fel
álmainkban nagyon fura dolgok történnek.engemet meg egyszer lányok kényeztettek és én pedig lány vagyok!
Mivel ilyet álmodtál ezért meleg/bi vagy amit leírtál az álmodból szerintem vágysz egy párra ez ez esetben egy fiúra
ha az álmodban ő volt a domináns akk szeretnéd ,hogy meg védjen érzelmileg ,fizikailag.
Szerintem próbáld beismerni magadnak , hogy vonzódsz a fiúkhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!