Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom azt hogy meleg...

Miért álmodom azt hogy meleg fiú vagyok?

Figyelt kérdés

Álmomban meleg fiú voltam, és egy másik fiúval ölelkeztem, és csókolóztam. Sokszor mikor felkeltem, visszaaludtam, mert folytatni akartam az álmomat, és amikor végleg felkeltem, nagyon fel voltam izgulva, és az első pár percben szomorú voltam hogy véget ért az álmom. Csak egy idő múlva jöttem rá mit is álmodtam, és akkor majdnem hánytam. miért van ez? ugye nem jelent semmi rosszat?:S nem ez az első ilyen eset...

17f

2011. júl. 17. 22:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
mert buz.i vagy
2011. júl. 17. 22:14
 2/20 anonim ***** válasza:
9%
Mert a lelked mélyén tudod hogy hozzánk tartozol gyere hozzánk testvérem !!!
2011. júl. 17. 22:15
 3/20 anonim ***** válasza:
95%

talizunk?

SP voltam sziasztok!

4/20 anonim ***** válasza:
100%

nem!,túl sokat lógsz itt a gyikon itt most valahogy rengeteg bu.zis kérdések kerülnek fel

álmainkban nagyon fura dolgok történnek.engemet meg egyszer lányok kényeztettek és én pedig lány vagyok!

5/20 Gress ***** válasza:
Ez elég b.uzisan hangzik.A tudatalattid érdekes dolgokra vágyik:/...
2011. júl. 17. 22:16
 6/20 anonim válasza:
100%
lehet, h meleg vagy. vagy biszex. egy 100%-ban hetero fiúval ilyen nem nagyon történik.. :D
2011. júl. 17. 22:28
 7/20 anonim ***** válasza:
2%
A melegek elkárhoznak és örökké megsemmisülnek a pokolban, jól gondold meg!
2011. júl. 17. 22:38
 8/20 anonim ***** válasza:
Álmodban csőb*zi vagy de amúgy meg hetero? Elég furcsa. Biztosan csak langyos vagy.
2011. júl. 17. 22:42
 9/20 anonim ***** válasza:

Mivel ilyet álmodtál ezért meleg/bi vagy amit leírtál az álmodból szerintem vágysz egy párra ez ez esetben egy fiúra

ha az álmodban ő volt a domináns akk szeretnéd ,hogy meg védjen érzelmileg ,fizikailag.

Szerintem próbáld beismerni magadnak , hogy vonzódsz a fiúkhoz.

2011. júl. 17. 22:44
 10/20 A kérdező kommentje:
De én nem akarok meleg lenni:S egyébként én voltam a domináns fél az álmomban. nah most mentem aludni, remélem nem álmodom ilyet.
2011. júl. 17. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!