Mit jelenthet ez az alom?
Figyelt kérdés
A metro allomason varok a metrora. Am a metro amikor megerkezik csorog a telfonom. felveszem es anyukam szol bele azt mondja: nagyon vigyazz magadra!! ok otthagyott a metro. jon a masik utana. Megint becsorog a telefonom anyukam szol bele Vigyazz magadra! ezutan a metro mar monja Tessek vigyazni stb. gyorsan elkezdek futni de nem erem el. elindul es en beesek a sinek koze. anyukam megint hiv azt mondja: Nem megmondam? leteszi.jon a metro es elut. ketreszre szakadok es kimaszok a sinek kozul es aztan sotetseg es felebredek.2011. júl. 16. 12:12
1/7 anonim válasza:
ne menj metró közelébe mostanában!
2/7 anonim válasza:
semmit se jelent csak egy rossz álom
3/7 anonim válasza:
Ha jelent is valamit,azt csak te fejtheted meg,mert te is mered legjobban magadat. Nyugodt körülmények között gondolkodj el. Amúgy engem a múltkor a zombik ettek meg a metróban,utána meg én is embereket kezdtem enni,de nem jelentett semmit az álom,semmi rossz nem történt utána :)))
4/7 anonim válasza:
Szerintem azt,hogy utálnak téged a metrók és kisértenek az álmodba anyukád meg megakar őlni
5/7 phoenix9876 válasza:
Valamire valaki (akar anyad, akar megerzesed, akar ismerosod figyelmeztetni akar, de te vagy nem veszed eszre, vagy nem akarod eszrevenni. Figyelj a jelekre, arra, hogy ki mit mond. Ez az egyik lehetoseg. A masik lehetoseg lehetne akar baleset elore megalmodasa nem feltetlenul metron. ALomfejteshez ismerni kell az almodo szemelyet es, mindenki maganak fejti meg legjobban almat.Ezek csak tippek, de kiindulasnak jo.
6/7 A kérdező kommentje:
te 12 58-as nem hiszem, hogy meg akar olni mivel o csak figyelmeztetett.
2011. júl. 16. 18:03
7/7 A kérdező kommentje:
es te 12 28-as koszi!!
2011. júl. 16. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!