Mit jelenthet ez? (. )
Hát grt. ;)
Ki nem álmodott még ilyet? xD
Mondjuk én nem elbújtam hanem shotgunnal lelőttem őket... Mondjuk azon az éjszakán egéesz este codoztam + gta :DD
16 vagy és az ágy alá bújtál... xDDDDD
Szerintem csak hallottad a rendőrautók hangját, és az agyad generált ehhez egy álomképet.
Egyik rokonommal volt ilyen: Ugyanezt állmodta, ás rá 2 hétre kiderült hogy a feleságát bebörtönözték, a börtönbe 2 hónap múlva meghalt... Ezért ez a rokonom kiugrott a vonatból.. Azt mondta még előtte hogy jobban kellett volna figyelnie erre az álomra.. Mert a rendőrős álmok azt jelenti hogy valamelyik szeretted majd meghal
XD Remélem jókl mulattál a semmmin, mert ez nem volt igaz
Én ajánlanám ezt de nincs benne amit keresel de nkem nagyon hasznos volt:)
Ha a rendőr téged keres, az azt jelenti, hogy a közeljövőben olyan dolgot fogsz tenni, ami sok ember nem tetszését fogja kiváltani.
Ha elbújsz valaki elől, azt azt jelenti, hogy nem vállalod valamiért a felelőséget.
Ha viszont rendőr elől bújsz el, akkor bizony elfojtott szexuális vágyakra utal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!