Jelent valamit ez az álom?
Hali!
Már három napja mindig olyat álmodok, hogy én vagy valaki más bajban van, és nem tudok megszólalni. Ma például azt álmodtam, hogy a falunkban két bűnöző járkált. A családom két férfitagja (mind ketten 20-on évesek) kitalálták hogy ők elkapják, mert úgy hallották hogy a tőlünk 3 háznyira lévő kocsmánál vannak. Elindultak, kimentek a kapun, én meg öcsém pedig kimentünk utánuk (a kapun belülre) hogy lássuk mit csinálnak. Már majdnem ötven méterre voltak tőlünk, mikor a két betörő egyszer csak megjelent, kinyitotta a kaput és elkezdtek kiráncigálni engem meg az öcsémet. Kiabáltam volna a két rokonom után, de nem bírtam. A 10 éves öcsémnek suttogva mondtam hogy kiabáljon utánuk, különben elvisznek minket, de ő csak rázta a fejét és azt mondta hogy "Áá, én nem...". Mondtam volna neki még egyszer de egyáltalán nem volt már ekkor hangom. Megpróbáltam megütni a rablót, és ekkor ébredtem fel.
Ez jelenthet valamit?
Az álmod azt jelenti, hogy általában másra hárítod a felelősséget, és a problémáidat próbálod másra hagyni. Nem vagy túl önálló, de a problémák, amiket másra hárítottál, visszazúdulnak rád, és neked kellesz megoldani őket.
Ne mindig másokra várj, cselekedj te, ez a te életed!
egy álomfejtő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!