Vajon mit jelenthet ez az álom? Bővebben lent.
Azt álmodtam, hogy néztem magamat a telefonomban de nem magamat láttam, hanem egy magas, vékony kopasz lányt. Nagyon megijedtem és eldobtam a telefonomat. Az ágyamban ültem és le volt húzva a redőny. Valaki kopogott a hátam mögött levő ablakon, és feljebb húztam kicsit a redőnyt és az a lány volt az. Gyorsan elengedtem a redőnyt hogy visszahúzódjon majd sikítozni kezdtem, hogy "Anyaaa anya segííts" majd ezután előttem termett a lány karbatett kezekkel.... Na, ezután egy nagy kiesés, és annyira emlékszem a végéből, hogy ismét kopogtak az ablakon, én felhúztam a redőnyt és a testvérem állt ott egy öreg nénivel. Bejöttek a szobámba és már anya is ott volt. Azt mondta a néni, hogy csak jött elbúcsúzni tőlem, mert hajnali 2-kor indul a járata a Menyországba... Soha nem láttam még ez az öreg nénit, de megöleltem és elbúcsúztam tőle, mire ő halványulni kezdett majd elrepült az égbe.
Most lehet kiröhögni, de ez akkor is így volt.
Normális válaszokat kérek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!