Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vajon mit jelenthet ez az...

Vajon mit jelenthet ez az álom? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy néztem magamat a telefonomban de nem magamat láttam, hanem egy magas, vékony kopasz lányt. Nagyon megijedtem és eldobtam a telefonomat. Az ágyamban ültem és le volt húzva a redőny. Valaki kopogott a hátam mögött levő ablakon, és feljebb húztam kicsit a redőnyt és az a lány volt az. Gyorsan elengedtem a redőnyt hogy visszahúzódjon majd sikítozni kezdtem, hogy "Anyaaa anya segííts" majd ezután előttem termett a lány karbatett kezekkel.... Na, ezután egy nagy kiesés, és annyira emlékszem a végéből, hogy ismét kopogtak az ablakon, én felhúztam a redőnyt és a testvérem állt ott egy öreg nénivel. Bejöttek a szobámba és már anya is ott volt. Azt mondta a néni, hogy csak jött elbúcsúzni tőlem, mert hajnali 2-kor indul a járata a Menyországba... Soha nem láttam még ez az öreg nénit, de megöleltem és elbúcsúztam tőle, mire ő halványulni kezdett majd elrepült az égbe.

Most lehet kiröhögni, de ez akkor is így volt.

Normális válaszokat kérek...

2011. jún. 28. 22:12
1 2
 11/12 a_maestro_főnök ***** válasza:
Hát a lényeg az annyi hogy lehet hogy a későbbiekben komoly betegséget kaphatsz, ezért rá leszel utalva a családra, akik a halálodig ápolni fognak. Nem egy leányálom.50%esélyed van hogy így lesz, meg 50 hogy nem. Az viszont 100 hogy benne, én voltam a rózsaszín tengeri csikóhal. De most komolyan!.,
2011. jún. 28. 23:33
 12/12 A kérdező kommentje:
nem tudom ezt szivatásnak vegyem-e de az uccsó része az tuti. -_-' amugy meg nem kell elhinni, ha nem igaz. :S
2011. jún. 28. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!