Segítsék! Mit jelenthet? (Bővebben lent)
Napok óta alig alszom, mert félek az álmaimtól... :/ és folyton ugyanazt álmodom.
Az almomban van 2 fiatalabb fiútestvérem (én a legidősebb, lány vagyok). Az álmomban a saját anyám éjszaka megöli a legkisebb fiútesómat, és elmondja nekem, hogy mit tett, és, hogy mit tervez még.
Azt mondja először megöli a másik öcsémet, utána a saját apámat és én leszek az utolsó.
Majd a másnap éjszaka szólok a családomnak, hogy ne menjenek haza, mert anyától félni kell. (Közben senkinek sem tűnik fel, hogy eltűnt a legkisebb családtag.) Az öcsém mégis hazamegy, majd mikor hazaérek, az apámmal, akkor csak annyit hallunk, hogy anya ordibál, hogy: Végre meghaltál! Majd később megtámadja apát is....
És többre nem emlékszem. Általában itt felkelek.
Mit jelenthet?
A valóságban nincs csak egy öcsém...
Segítsetek, mert 4 napja nem nagyon alszom, annyira félek az álomtól.
:(
Nem hiszem, hogy anyummal van a gond, mert a való világban a legjobb barátnőm... Ő tud meg mindent a leghamarabb, hamarabb, mint a barátaim. nagyon jó a kapcsolatunk és nagyon szeretem, de így eléggé félek!
Rettegek, hogy valójában megtörténhet... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!