:) :) :) kérdése:
Ez mit jelenthet? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy a barátnőm(nem csajom hanem barátnőm én is lány vagyok) nem áll velem szóba,mert valami olyat modtam vagy csináltam amit nem kellett volna.És valami falunap féle volt és ott volt még 1 barátnőnk aki megkérdezte tülem,hogy nem láttam xy-t(aki nem áll velem szóba)..mondtam,hogy nem áll velem szóba.Után elmentünk valahová kirándulni a családom meg a barátnőm családja,és addig nyaggattam,hogy mondja már hogy mi a baj,mig elmentünk sétálni valami nagy tóhoz és akkor már majdnem elmondta,de a tó valahogy folyó lett és mi ott voltunk a folyóba eveztünkvisszafele(ami nehéz volt vizzel szemben)és akkor valahogy odekerültek keresztapuék is(barátnőm apjáék) és ők is monták,hogy kéne visszamenni...és végül nemtudtam meg hogy miért hargszik rám..Szerintetek mit jelenthet?2011. jún. 25. 09:39
1/1 anonim válasza:
tülem ne kérdezd... a felénél elfáradt a szemmozgató izmom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!