Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok apu haláláról,...

Miért álmodok apu haláláról, v arról h anyuékelválnak? Nagyon kérlek, hogy segíts. (lent)

Figyelt kérdés
Itt ülök a nappaliban, mert annyira felriadtam, hogy azt álmodtam h apu meghalt és az álom végén volt 1 olyan kérdés h akkor és milyen volt a vakáció? de most van vakéció!?!!?!?! ugye ez nem várható?? :((((((((( még csak 13vagyok...apu többmint 70 éves de nagyok nem annak nézki. pörög mint állat..és az álmaimban nem szerepel a család többi része...de1x anyu. a halált nem álmodtam meg, csk tudtam h halott volt. és sokszor megjelent nekem,megöleltem..és sokszor kértem, h még jelenjen meg és mindig megjelent. :/// ez mi lehet?? lehet h sokszor gondolok arra h semmi gond nincs vele és h ne is legyen, és onnan jött az álom? :/
2011. jún. 23. 06:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Az álmod miatt nem fog meghalni az apukád. Szerintem pont azért álmodsz ilyeneket, mert félsz hogy elveszíted őt. Nyugodj le egy kicsit, és "beszéld meg magadban" ezt a dolgot. Ebben az esetben jó értelemben mondhatjuk azt hogy nem minden álom válik valóra azonnal :)
2011. jún. 23. 07:30
 2/10 Laci31 válasza:
Egy dogot tudnod kell. Ébrenlét állapotában gondolatokat fojtasz el, olyan gondolatokat amiktől félsz tudat alatt, és tudod hogy egyszer bekövetkezik x-idő múlva ha akarod, ha nem, és ez ellen nem tehetsz semmit. Rettegsz tőlük és nem akarod felszínre hozni őket. Az alvás állapota egy olyan készenléti és tehetetlenségi állapot amikor az agyad kontroll nélkül dolgozik. Ilyenkor felszínre jönnek azok a gondolataid, amik ellen ébren küzdesz. Édesapád egy olyan központi szerepet tölt be az életedben, ami meghatározza az egész életeteket, mindenféle szinten. Tudod hogy amíg ő mellettetek van, addig együtt a család szeretetben, biztonságban. Ezt a tudatalattid úgy vetíti ki mint egy "kellemes vakációt". A tudatalattid őszinte. Nem tudod sem megvezetni, sem becsapni. Beszélgess el édesapáddal, és mond el neki hogy mit álmodtál. Mond el neki hogy mennyire fontos ő neked és az egész családnak, és hogy mindent annak tudatában cselekedjen hogy ez sokáig így maradhasson. Vigyázzon magára!
2011. jún. 23. 08:00
 3/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! Tényleg sokat segített, próbálom felfogni, hogy tényleg csak álom volt. Nem szeretném elmondani senkinek, mert lehet, hogy megsértődne apu.. igazából vigyáz magára, meg mi is mondjuk neki. :)

Kedvesek vagytok, köszönöm! :)

2011. jún. 23. 08:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon sokszor álmodtam hasonlót. :/ Főleg családi halálokat,nagyon rossz volt. :'( Már szinte mindenkinek megálmodtam a halálát. Szóval hidd el én megértelek. Egyébként szerintem azért álmodunk ilyeneket,mert féltjük őket és nem akarjuk elveszíteni őket stb. Nyugodj meg és örülj annak,hogy az életben jól vannak a szüleid. :)

13/L

2011. jún. 23. 08:34
 5/10 anonim válasza:
100%
Másrészt az álmoskönyv szerint, aki álmodba meghal, sokáig fog élni!
2011. jún. 23. 08:47
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

70 évesen kúrv@ öreg!

53-évesen hoztak össz!?

2011. jún. 23. 09:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:mekkora egy bunkó paraszt vagy agyatlankám. Nem a kor számít,hanem a szeretet.Szánalmas vagy. -.-
2011. jún. 23. 10:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Arrol nem is beszelve ha elvonjuk a 70- 13 at akkor az nem lesz 53.. de mindegy...
2011. jún. 23. 16:31
 9/10 A kérdező kommentje:

09:43 menjen a pi**-ba.. márbocs. ez szarul esett. :/

a többieknek nagyon köszönöm a válaszokat! örülök, hogy még vannak normális emberek. :) aranyosak vagytok :)

2011. jún. 25. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia ez normális! Azoknak a haláláról álmodunk akiket nagyon szeretünk és nem akarunk elveszíteni. Nyilván azért van ez nálad, mert apud idős, de te nagyon szereted. Gondolom belegondoltál már, h lehet h nem éri meg az esküvődet, meg hasonlók, de ha nem gondoltál bele, tudat alatt benned lehet. Ezeket a tudat alatti tartalmakat amiket nappal elhessegetünk, mert túl fájdalmasak az agyunk éjszaka dolgozza fel. Ha mindezeket nappal végiggondolod nyugodtabbak lesznek az éjszakáid.
2011. júl. 12. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!