Mit keresett Medveczki Ilona az álmomban?
Figyelt kérdés
Elkezdtem álmodni,illetve csak láttam egy szőke hajkoronát hátulról amire sárga katicák szálnak,aztán megjelent Medvecki Ilona.Motyogtam álmomban,hogy ezt le kell írnom GYK.hu-ra.Aztán felriadtam és azon elmélkedtem,hogy a túróba mászott bele Medveczki az álmomba.(Nem láttam tv-be a táncolós műsor óta,nem hallottam róla,nem olvastam róla...meg úgy egyáltalán...nem is érdekelne...)Nem kívánom senkinek... :D2011. jún. 22. 13:38
1/10 anonim válasza:
Szerintem vagy a rajongója vagy, vagy pedig utálod. Se mmiképpen sem közömbös a számodra.
2/10 anonim válasza:
Jajj-jajj!
Vigyázz, ma este Kiszel Tünde lesz a következő!
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, van mikor csak úgy simán beletolakodnak az ember álmába. :D
4/10 anonim válasza:
És mondta, hogy "brumm"? Amúgy vigyázz, mert lehet, hogy ő veled álmodik és meg fog erőszakolni!
5/10 A kérdező kommentje:
borzasztó volt,nem kívánom senkinek...nem,hogy valami jó kis chippendale jött volna az álmomba...biztos nem hesegettem volna el.De ez a szottyadék...fujj.
És mi van a sárga katicákkal? ők sem közömbösek nekem? :D
2011. jún. 22. 15:31
6/10 anonim válasza:
Sok idő kell, hogy az ilyet feldolgozd:D
7/10 A kérdező kommentje:
azt hiszem ezek után kezelésre lesz szükségem. :DD
2011. jún. 23. 18:19
8/10 Bibike812 válasza:
Hát én álalában azt álmodom amit előző nap láttam,vagy megtörtént velem...Tuti hogy nem nézegetted?
10/10 anonim válasza:
Honnan tudjam? Biztos szappant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!