Milyen színben szoktatok álmodni?
Én pl. szürkében, mondhatnám is, hogy fekete-fehérben. Nagyon ritkán fordul elő, hogy színek is belekerülnek. Pl. emlékszem egy álomra, hogy egy nő víz alatt táncolt, a víz szép kék volt, de az egész álom pedig szürke.
Ritkán szokott lenni világosbarnás színű álmom is.
én minden színben (mint életben)
de 1-2 szer volt feketefehér álmom is.
színesben, de néhány szín alkalmanként különösen megragad még közülük is.
amúgy azt mondják, az ember fekete-fehérben álmodik, csak utólag társít hozzá színeket.
Én általában színesben álmodok, de a rossz álmok kivétel nélkül fekete-fehérek. Brr :S kicsit kísérteties.
Egyszer azt álmodtam hogy egy sötét házban, a haverjaim azzal szórakoztak, hogy ijesztő jelmezeket öltöttek, és ijesztegettek. Köztudott, hogy én k*rvára ijedős vagyok, és nem a lelkiismeretemmel van gond. Szóval összekuporodtam sírva az egyik sarokban, majd fölmentem a sötét ház emeletére, bementem egy szobába. Világos volt, minden színes. Meztelen voltam, és volt a kezemben egy tekercs géz xDD. Bejött egy csaj, aki az osztályomban egy bombanő :D, és nem fújjogott a fütykösöm miatt, hanem azt mondta hogy menjek haza.
Volt egy olyan rémálmom is, szintén fekete-fehérben, hogy bejött éjszaka vki, és megkéselte az anyámat. Ijesztő volt eléggé.
Ma egy rohadt jó álmom volt. Tökéletesen színes volt, azt álmodtam hogy vmi menő néger adott nekem egy versenyautót, hogy azzal versenyezzek, majd meg kellett küzdenem vele. Emlékszem, hogy az autó piros volt, fekete lökhárítókkal. Nagyon kúl volt :D.
Egyszer azt álmodtam, hogy a tengerparton meztelen csajok voltak, és az egyiket meg is tosztam. Felülmúlhatatlan élmény volt, teljesen színesben.
Nagyon kísérteties :S
Jé!?
Csak normális válaszokat olvasni.
Ilyet is ritkán látok.
Én nagyon szeretek álmodni
és szinte mindig álomból ébredek.
Mégse tudom, hogy láttam-e valaha színeket.
Bárcsak emlékeznék.
:(
23:49-es vagyok
Végül is azt kell mondjam, hogy nincsenek.
De eddig nem hiányoztak.
:)
És azt észre vettétek h ezen az oldalon mindenki éjszaka írt ?????
Ők csak t nap álmondtakXD
de tényleg nézzétek meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!