Aki ért az álomfejtéshez leírná hogy mit jelentene az alábbi álmom? :D
Eddig soha nem foglalkoztam az álmaimmal, vagyis azok jelentöségeivel..
De a napokban gyakran álmodom ehhez hasonlókat:
(EZ MÉG NEM AZ ÁLOM) Van egy lány akivel jártam régebb, és szeretem, csak annyira fura, nem tudtam kiismerni, és aztán vége is lett a kapcsolatunknak sajnos...(.. az álmomban pedig mindig az van, hogy megyek valahol,hirtelen előttem terem a lány, de amikor meglát dühödve tovább megy mintha haragudna rám, én meg leszolitom, és mondom neki hogy nem akarsz valamit elmondani, ő meg zokogva a nyakamba borul...
Már három éjszaka is ezt álmodtam, persze nem pont ugyanígy, de mindig ez volt a lényege... kiváncsi vagyok vane jelentősége :D..
Aki ért ehhez tényleg, az kérem írja le.
Köszi előre is
... aztaa :D:D:D
Ezt... ezt meg honnan olvasod vagy :D
Mert tisztára igazad van, tényleg így van :)..bár ne így lenne a valóságban.
De Köszi :D
...de igen :D .. sőt örvendek is.. igy legalább "több" bizalmam lett eziránt..:)
Ja és még valami.. irtad ugye amit irtál.. ez egy tény..
De meglehet tudni azt hogy esetleg hogy lesz vagy valami mást? Hogy mi fog változni vagy ilyesmi
lelkiismeret furdalásod van, mert úgy érzed megbántottad, és nem tudtad teljesen megismerni, vagy az irányításod/ellenőrzésed alá vonni(?)
gondold át, hogy tényleg szerelemből akarod újra a lányt, vagy pedig a lelkiismeretfurdalás miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!