Valaki aki ért az álomfejtéshez segítene nekem kibogozni valamit?
Figyelt kérdés
Visszatérő álmom, ami mindig máshogy történik, hogy tél van, hó van, és közöm van egy medvéhez: vagy rám támad, vagy csak meglesem, mint túrázó, és minden ilyen álmomban, különböző okoknál fogva hason csúsztam a hóban. (például volt hogy így menekültem meg a medvétől) Kíváncsi lennék hogy ezek mire utalnak! hó, medve, hason csúszás Köszi!2011. febr. 13. 20:36
1/7 anonim válasza:
Szereted a mackós pasikat, vagy rejtetten elfojtott vágy a medvékhez.
2/7 anc válasza:
Tudat alatt van egy nálad erősebb személy, aki elől menekülsz, a hason csúszás lehet megalázkodás, tehát hogy alárendeled magad ennek az illetőnek, mégis félsz tőle.. a hó az szerintem a környezeted jelentheti, de fellapoztam egy online álomszótárt, ami konkrétan azt írja, hogy ijedtséget jelent a hó.. és szerintem az abban való csúszkálás azt jelenti, hogy menekülsz/menekülnél az érzelmeid elől. Remélem segítettem, én is meg szoktam fejtegetni az álmaimat, de ha vannak kétségeid, itt utánanézhetsz a képeknek: [link] -utána már csak össze kell raknod a jelentéseket. :)
3/7 anonim válasza:
A medve biztos cirkuszi medve. Te meg azért csúszkálsz hason fekve a havon mert cirkuszi bohóc vagy. A hó meg azért van mert biztos hideg a lelked és semmi melegség nincs benne.
4/7 A kérdező kommentje:
2. kommentelő: Köszi! Többiek: Kac-kac!
2011. febr. 14. 15:15
5/7 anonim válasza:
Saját szimbolikám szerint, a hó téli táj jelenthet hideg, rideg környezetet , az életben.A medve jelképezhet nagyobb problémát, vagy fenyegető férfialakot.
A hason csúszás azt jelentheti, hogy az ilyen kellemetlen körülményekből igyekszel találékonyan "kicsúszni",ahogy írták is már, inkább megalázkodva eltűnni, mint más módszerrel védekezni.
6/7 anonim válasza:
Egyébként pedig arra utalhat, hogy a rideg környezetet, agresszív férfiakat, erődet meghaladó feladatokat próbáld meg elkerülni, mert később csak "hason csúszva" szabadulhatsz a helyzetből.
7/7 anonim válasza:
Gondolom lány vagy. A hó, a tisztaság, ártatlanság, szüzesség szimbóluma. A medve a férfierő, a hason csúszás pedig a szexuális aktus. Szerintem ez egy vágybeteljesítő álom, amibe azért vegyül némi szorongás is. Kvázi akarnál férfit, de félsz is a dologtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!