Újra és újra és újra. Felébredés álmon belül?! Ez mit jelenthet? Nagyon furcsa volt. és tudatos!
igen,én régebben,kisebb koromban mindig rémálmaim voltak,és többször is álmodtam olyan tudatosat,hogy pislogni kezdtem,hogy felébredjek és sikerült is.mikor ez az eset történt múlt héten,akkor is -mikor már valóban sikerült az ébredés- azon csodálkoztam,hogy miért a fejemet ráztam ahelyett,hogy pislogtam volna,mint régen?!érdekes dolgok ezek :)
köszönöm a válaszokat!ha van még,jöhet! :D
Én ma reggel álmodtam ugyanezt!
3-szor ébredtem fel álmomban, Szörnyű volt, mert tudtam, hogy mar reggel 8-9-nek kene lennie minimum, mert korábban jártam kint a valóságban a fürdőszobában. Felkeltem elhúztam a függönyt és kint sötét este volt. Azt gondoltam ilyen sötét felhők lepték el az eget? Mondom ez nem lehet. Erre felébredtem újra, megkönnyebbültem, hogy csak álom volt az egész. Igyekeztem az ablakhoz, kint ugyanaz, este volt csillagokkal. Azt hittem, na eljött a világvége,az utolsó ítélet, nem kel fel többé a nap. Kezdtem gyanakodni, hogy még mindig csak álmodom. Próbáltam kinyitni a szememet. Sikerült kinyitnom, és nagyon nehezen tápászkodtam ki az ágyból, a takaró szinte visszahúzott. Toporogtam a hideg földön, hogy mozogjon a lábam, élénküljön a keringés, magamhoz térjek. Sajnos ez is csak álom volt.
Ekkor megijedtem, hogy biztosan lebénultam, vagy elvesztettem az eszméletem a valóságban, és nem leszek képes felébredni. És hogyan hívok segítséget egy ágyban mozdulatlanul? Egyedül lakom. Itt fogok meghalni.
Na mire nagyon bepánikoltam volna, sikerült igazából felébrednem kinyitni a szemem, kiugrottam az ágyból, rohantam az ablakhoz, kinyitottam mindkét szárnyát, világos volt, és szerencsére még a világvége sem jött el. Mehettem dolgozni :(
Mitől volt ez? Miért álmodtam ilyet? Azelőtt még soha életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!