Éjjel azt álmodtam, hogy hullákat csonkolok. Mit jelenthet ez? :O
Még mindig jobb, mintha élőket...
Csonkolom a kezét! :)
Az első kommentelő jól mondja. Az álom az a múltadból származó hangok, képek (akár ha csak a gondolataidban élt az a kép akkor is), emlékek és érzések véletlenszerű kombinációja. Miközben te alszol az agyad folyamatosan dolgozik, és (azt nem tudom, hogy miért) ezekből a töredékekből egy történet része keletkezik. Igaz ez a történet részlet sok esetben meglehetősen szürreális, de hát ezért szeretünk annyira álmodni. Szeretjük ha valami olyan dolgot élhetünk át amire soha nem nyílna lehetőségünk.
Persze mindenféle jelentéseket próbálnak kötni ezekhez a memóriatöredékekhez, de szerintem ennek annyi alapja van mint a 2012-es világvégének. Ez csupán a véletlenek sokasága. Legfeljebb akkor befolyásolhatja az életedet, hogyha butaságot hiszel el és emiatt hibát követsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!