Miért álmodok a múltról?
Sajnos a nagypapámtól nem sikerült elbúcsúznom, éreztem én már legbelül hogy nagyon beteg, de nem akartam elfogadni azt, hogy egyszer eljöhet a vég. A családban még senki nem halt meg, és én azt a szót hogy halál kizártam, számomra nem létezett ez a fogalom. De sajnos bekövetkezett és meghalt a nagypapám
Arról szoktam álmodni, hogy él, köztünk van, beszélgetünk. Visszajött a másvilágról, és nagyon boldog vagyok, sírok örömömben. Ez jelenthet valamit?
Lehet fiatalon fogok meghalni és a mennyben találkozunk?
Szeretnék még élni, vannak megbeszélni valóink, de ezeket szeretném későbbre tartani, annyi mindent szeretnék még megtapasztalni, de úgy érzem közel a vég
De nem akarom elfogadni, de érzem hogy ez nem rajtam fog múlni. Mit tehetek ez ellen? Úgy érzem jelzéseket kapok, de én is jelezni szeretnék, hogy lenne még teendőm itt a földön ebben az életben, és hagyjanak még, hagy tegyem a dolgomat, fiatal nagyon fiatal vagyok még, alig múltam 20 előttem az egész élet.
De hónapról hónapra betegebb leszek, gyengülök, sokat alszok, orvosok se tudják mi van velem, hivatalosan makk egészséges vagyok, de érzem hogy nagyon rossz úton haladok. Egyre magasabb a vérnyomásom, nehezebben kapok levegőt stb, és ez hónapról hónapra rosszabbodik
Kedves Kérdező!
Abból, amit leírtál inkább az jön le, hogy nem is a múltról álmodsz, hanem egy elképelt múltról. Az ilyen álmokat vágybeteljesítő álmoknak szokták hívni: megjeleníted és átéled azt, amit nagyon akarsz (jelen helyzetben, hogy még egyet beszélsz nagypapáddal).
Tehát nem azért álmodsz, mert hamar találkozni fogsz vele (~meghalsz). Ha már ezen egy kicsit túljutsz, javulni fog az állapotod.
Viszont ez lehet kevés lesz. Minden közeli személy halála gyászhoz vezet, ami egy krízishelyzet. Úgy érzem, nálad ezt a krízist nem sikerült megoldani. Arra gondolok, hogy lelki okai vannak a testi problémáidnak. Szerintem keres olyan pszichológust, aki foglalkozik gyásszal és konverziós zavarokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!