Az álmoknak mennyi jelentőségük van?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 08:34
1/8 anonim válasza:
Az attól függ.
Vannak "képzelt" álmok,és vannak amik tényleg képesek a jövőt megmutatni. De a "képzelt",filmszerű álmoknak is sokan nagy jelentőséget tulajdonítanak,és rohannak az álmos könyvért, aztán vagy bejön,vagy nem.
2/8 anonim válasza:
Kb annyi, mint a kutyaszarnak amibe véletlenszerűen belelépsz a járdán...
3/8 anonim válasza:
Az a jelentőségük, hogy feldolgozod azt, ami történt veled a nap folyamán.
Vagy, ha van egy problémád, akkor álmodban úgymond "feldolgozod".
Ezért mondják azt, hogy "Aludj rá egyet."
4/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert nekem mindig azt mondták ha álmodsz vmit az azért van mert azon a bizonyos dolgon járt aznap a gondolataid. Na de mi van akk. ha olyasmit álmodsz aminek semmi köze az aznapi gondolataidnak mert meg sem fordult a fejedben? Azt álmodtam h. anyum 14 nap múlva megfog halni és gyertyával a kezében fogja várni a halálát:O Mondjuk oké,miért halna meg,pont 14 napon belül ráadásul de azért úgy még is... Azt mondják aki halállal álmodik az tovább fog élni.
2011. máj. 3. 20:58
5/8 anonim válasza:
Én gyerek koromban azt álmodtam,hogy anyám egy gyárban akart öngyilkos lenni. Semmi nem történt.
Ha nagyon bele akarsz merülni,akkor gondolkodhatsz azon,hogy épp milyen aktuális gondjaid vannak,hogyan tudod egybe kötni az álmoddal,de szerintem ez most felesleges lenne.
Üdv:1. válaszadó
6/8 A kérdező kommentje:
Meséltem anyumnak,ugye ő jelen pillanat még kint dolgozik németben... Igazából ugyanazt mondta amit én ide írtam... Már miért történne ilyen... Ne hozzam rá a frászt ilyesmivel. Am ezt vasárnap álmodtam,bár úgy gondolom semmi jelentősége nem lesz,de azon a napon este telóba eléggé összekaptunk. Ilyenkor elküldőm magamban a búsba őt... Lehet emiatt volt,nem lehet tudni.
2011. máj. 4. 23:13
7/8 anonim válasza:
biztos, hogy ezért álmodtam, mert összevesztél vele, és haragudtál rá..az agyad néha ilyen szélsőséges módon dolgozza fel a haragot, mintha a halálát kívánnád..ezért ne legyen bűntudatod és ne is tarts tőle, mert természetes
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) Így már minden érthető:)
2011. máj. 11. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!