Mit gondolsz, az álmoknak tényleg vannak jelentéseik?
Az általános lélektan szerint a nappali "üledék"kerül feldolgozásra az álom során,és nem más, mint mint az emléknyomok sajátos kreatív keveredése.Életünk legutóbbi eseményeinek feldolgozása.
Az álom ennél sokkal több.A szimbólumok nyelvén üzen.Ezek a szimbólumok lehet,hogy csak egy kultúrán belül értelmezhetőek,de ismerünk egyetemes,sőt ős,archaikus szimbólumot is.Minden álom képes üzenetet közvetíteni a tudatalatti és a tudat között.Legtöbbször nem a képzelet játékai,érdemes tehát kutatni a jelentéstartalmát.
Figyelmeztethet betegségre,érintkező felület lehet más világokkal.stb.
Miért ne lennének?Minden okkal történik a világban.
A legtöbben azt mondják hogy az álmok a félelmeink és az előző életünk keveredése.Én is álmodtam hogy a várost bombázták és féltem hogy meghalok nagyon életszerű volt.És akkor mivel magyarázod hogy tudom hogy milyen érzés volt akkor félni tőle és menekülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!