Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hónapja húzták a jobb felső bölcsességfogam, rá 2 hétre a mellette lévő nagyörlőt. Ma éjjel azt álmodtam, hogy a következő nagyörlőt húzza a doki. Úgy tudom, a foggal való álmodás halált jelent.

Régebben is sokat álmodtam az egyik fogammal (amit akkoriban tömtek), és rá kis időre kiderült hogy papám rákos (azóta meg is halt).

Szerintetek ez is egy újabb jel, és kezdhetek félni, hogy valaki megint meghal a családból?

2011. ápr. 24. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyértelmű jel, hogy hamarosan egy háromfejű törpe születik.
2011. ápr. 25. 11:55
 2/4 anonim válasza:
szerintem nézzesd meg a dokival a fogadat, menj el pszihológushoz és megtudod. szerintem 2hét és jobb lesz.
2011. ápr. 25. 14:06
 3/4 3rdeye ***** válasza:
foggal álmodni nem minden esetben jelenti ezt. mivel ezen jár az agyad, hogy ki fogják húzni a fogadat, jóhogy erről is álmodsz :D
2011. ápr. 25. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
2 hete húzták, úgyhogy inkább ezen jár, hogy húzták :D
2011. ápr. 26. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!