Ez álom egyáltalán? Ha igen akkor, hogy érhetek el újra ilyet?
Egy pár éve, nem olyan régen különös dolog történt velem. Este nem tudtam aludni, nagyon is éber voltam. Hirtelen elkezdtem látni a sötétben(ekkor gondoltam, hogy biztos a szemem meg szokta a sötétet) De lassan olyan világos lett mintha lámpát gyújtottak volna. Különös dolgokat kezdtem el látni ÉBEREN pl: az ágyam felett egy szőnyeg repült majd egy hatalmas üveg gömbé változott, ami elkezdett gurulni, a szobám egy zöld tapétás szobává változott a falon sok könyvel. Lidérc féleségeket is láttam és még más lényszerűségeket.
Lehet, hogy nyitott szemmel álmodtam? Vagy most így később vissza gondolva valami szer hatása alatt állhattam? De ha kábító szer szerű anyag hatott rám, akkor azt hogyan szerezhettem be?(mivel egésznap otthon voltam és gondolom, hogy nem otthon rakta valaki a kajámba/italomba.) Ja és a másik, hogyan érhetem el ezt a hatást újra? Eléggé érdekes volt, mint egy élethű fantasy film.
Utolsó előtti, igen valószínűleg ez lehetett csak kicsit fura volt ezért kérdeztem, amúgy a csótányokkal én már nem mernék wc-zni xD
Utolsó, küldjek neked is egy csomaggal?:) Amúgy nem volt semmi kábítós cucc xD. Mondjuk azért is fura álom, mert az álmaimra max egy hónapig szoktam emlékezni erre meg már vagy 3éve emlékszem, de egy ilyenre ki ne emlékezne?:D
Szerintem félálomban lehettél, amikor azt álmodtad, hogy ébren vagy. (remélem érthetően fogalmaztam) :D
Fáradt lehettél és így félálomban ilyen marhaságokat láttál, amik élethűnek tűntek!
Velem is volt már hasonló, de tudom, hogy akkor biztosan aludtam mégis olyan élethű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!