Nőtt már disznókarom valakinek a szájában álmában? (bővebben)
Van egy foghíjjam, és álmomban disznókarom nőtt a helyére. De csak "tejfog" volt, amit kitudtam szedni -nem fájt.
Utána rögtön éreztem a következő fogat az ínnyemben, ami még nem nőtt ki.
Az a fogad ki fog rohadni gyorsan.
És követi a többi és vehetsz műfogsort.
Köszi első kommentelő. Nemcsak primitiv vagy, még oda sem figyelsz. a Foghíj helyén nőtt az a karom.
Normálisan tettem fel a kérdést, szeretnék normális választ olvasni. Ha csak ilyen taploságokat tudsz leírni akkor inkább papírra írd legközelebb és tudod mit törölj ki vele, mert nagyjából azzal egyértékű a hozzászólásod is.
azért jössz ide, hogy feltegyél egy kérdést, illetve válaszoddal segíts más kérdezőknek. Nagyon hasznosnak tartom ezt az oldalt. És akkor jönnek emberek akik nemhogy nem arra válaszolnak ami a kérdés volt, de olykor sértő, bántó válaszokat írnak be. Miért jó ez?
Persze, bármit lehet írni, mert ugysem adjuk hozzá az arcunkat. Az utcán meg bármit gondolhatsz mert ugyse hallják meg. De te ugy gondolod, hoyg azt leírja x, hogy "kirohadnak a fogaid és vehetsz műfogsort", egy normális válasz volt? Neked mit mond az ezotéria? Hogy kell az ilyen válaszokat kezelni? Te biztos legyintesz mindig amikor hasonlókat olvasol. Pedig ennek az a háttér tartalma, hogy "leszarom a személyedet, és így ismeretlenben sem tisztellek meg azzal, hogy méltassalak" Neked mit mond erről az ezotéria?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!